<

«Family Тісто – дбайливими руками»: магазин напівфабрикатів у Нововолинську – домашній смак, якість виробництва, сезонні новинки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:18 | 9.10.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
728
/ 1 коментар

В центрі Нововолинська за адресою проспект Дружби, 10 працює магазин напівфабрикатів «Family Тісто» від мережі ресторанів «Family». Заклад має гасло «Дбайливими руками» і в цьому можна переконатися, завітавши за продукцією, адже спостерігати за процесом приготування може кожен.

Магазин пропонує різноманітний асортимент напівфабрикатів. Це і вареники та пельмені, млинці та чебуреки з різноманітними начинками, котлети, голубці, сирники. Покупцям пропонують сезонні новинки з гарбуза, а згодом можна буде придбати смачні котлети для бургерів.

«Family Тісто» знаходиться за приміщенням колишнього виконкому. Як знайти – дивіться у відео:

Бренд-шеф закладу «Family» Юрій Хазіпов розповів, що «Family Тісто» потурбувалося і про здорове харчування: налисники, пельмені і вареники виготовляють також із цільнозернового борошна з легкими некалорійними начинками.

Власниця магазину Олена Романюк говорить, що створили заклад для того, аби зекономити час господинь, але при цьому мати можливість нагодувати свою родину стравами домашньої кухні.

За прозорою стінкою прямо в закладі виготовляють продукцію. Бренд-шеф розповідає, персонал відбирали довго і ретельно, адже потрібно вкласти домашню душу, але при цьому – якісне виробництво.

Кухня виготовляє напівфабрикати і відразу «шоково» їх заморожує. Це допомагає зберегти усі поживності та смакові якості компонентів.

Приємним бонусом є те, що можна замовити доставку за номером телефону 068 734 24 12. Від 3 кг – безкоштовно. Працює магазин щоденно з 9:00 до 21:00.

Усіх нововолинців запрошують завітати та спробувати продукцію.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер