<

Ціни зросли вдвічі: скільки коштує канцелярія на шкільному ринку у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:44 | 15.08.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
819
/ Коментарі відсутні

15-го серпня на бульварі Шевченка у Нововолинську стартував продаж шкільних товарів, проте ціни на продукцію зросли. Цьогоріч батькам підготувати своїх діток до школи та придбати усе необхідне вартуватиме чималих коштів.

«Вартість зросла вдвічі», – розповіли продавці журналістам БУГу. Шкільний зошит «Преса України» минулого року коштував 7 гривень, зараз же від 9-ти гривень.

Ціни коливаються майже кожного дня, мешканці припускають, що це залежить від курсу валюти або послуг виробника. Як зазначили продавці, протягом літа ціна на закупівлю товару змінювалась тричі – щоразу дорожче.

Тож скільки вартуватиме батькам зібрати дитину до школи? На ринку ціна на щоденники стартує від 30 до 160 гривень, шкільний зошит на 12 аркушів від 9 гривень, на 48 аркушів вартує 18 гривень, на 96 – 30 гривень.

Придбати пенал для малечі можливо від 45 гривень, портфель на розпродажі коштуватиме 350 гривень, проте виготовлений з якіснішого матеріалу – до 1250 гривень.

Варто зазначити, що у трендах – патріотичне забарвлення, на зошитах здебільшого зображена вишивка та жовто-блакитні кольори.

Дітки охоче поспішають на закупи до ринку, адже вже декілька місяців мріють про звичайні шкільні будні та зустрічі з однокласниками. Нагадаємо, що батьки учнів за бажанням обирають формат навчання у своєму ліцеї – онлайн або офлайн освіта.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок