<

COVID-19 виявили у двох членів сім’ї першого захворілого на коронавірус у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:53 | 10.04.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарі 2

У Нововолинську зареєстровано 2 нові випадки захворювання COVID-19, лабораторно підтверджених методом полімеразно-ланцюгової реакції (ПЛР).

Про це повідомляють 10-го квітня на сайті Нововолинської міської ради.

Серед нововиявлених – члени сім’ї 72-річного чоловіка, у якого коронавірусну інфекцію підтвердили 8-го квітня. Його стан стабілізувався, чоловіка перевели в обласну клінічну лікарню.

Зараз обстежують 79 контактних осіб та встановлюють коло нових. Створено перелік людей, які підлягатимуть тестуванню методом ПЛР.

У міській раді звертаються до мешканців міста з проханням дотримуватися карантинних заходів, щоб зменшити ризик поширенню коронавірусної інфекції.

Як повідомляють БУГу, коронавірус виявили у сина та дружини першого захворілого. В інших членів родини також наявні ознаки ГРВІ.

Нагадаємо, перший хворий на COVID-19 у Нововолинську відпочивав у санаторії, контактував з медиками “швидкої”, лежав у терапії та реанімації НЦМЛ.

9-го квітня повідомляли про 62 контактні особи, в тому числі близко 20-ти медиків. Наступного дня кількість контактних збільшилася до 79.




коментарів: 2
  1. ГНАТИ В ШИЮ МОРОЗА , ТІЛЬКИ ТОДІ ЩОСЬ ЗМІНИТЬСЯ НА КРАЩЕ . ГАЛАС ТЕЖ СТАВИТИ НЕ МОЖНА , БУДЕ ТЕ САМЕ .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок