<

Чи порушує нововолинське підприємство екологічні норми?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:34 | 14.08.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
240
/ коментарів 5

З ініціативи депутата міської ради Богдана Бадзюня міський голова Віктор Сапожніков  скликав нараду, на  якій обговорили питання діяльності ТзОВ «ЕКО-протеїн», що орендує приміщення ВАТ «Оснастка». Надійшли скарги  від мешканців   міста  щодо  можливого порушення цим підприємством санітарних та екологічних норм.

На нараду  запросили керівників ветеринарної медицини та санепідемстанції, – повідомляє сайт міськради.

Як зазначив очільник міста,  ні міська рада, ні виконавчий комітет дозволів на діяльність цього підприємства не давали. На  жаль,  його керівництво  на засідання не з’явилося.

Богдану Бадзюню,  як  помічнику народного депутата Ігоря Гузя, рекомендовано порушити питання перед нардепом  щодо можливого здійснення перевірки даного підприємства вищими контролюючими органами.




коментарів: 5
  1. а що місцева влада не може дати собі раду з одним маленьким підприємством? так може пора змінити владу, а не йти до нардепа щоб він всьо порішав, а то “ми такі красавчікі нічого нікому не давали і закрити не можемо”

  2. А та влада взагалі адеквадна? Працює нелегальне підприємство,а вона да Гузя звертається7Чи воно єдине таке?Пора закінчувати з цим нелегальним бізнесом під *кишуванням8 місцевої влади.

  3. Вже писали на Нововолинську Діловому і заступник Сапожнікова Олександр Громик був на “Протеїні” і обіцяв екологічну перевірку, а воно як смерділо, так і смердить! Ще і Бадзюнь так “розбереться”.

  4. Так, страшенно смердить. Уввечері відчиняю вікно, щоб пустити свіжого повітря в квартиру, а на вулиці страшний сморід- фекаліями. Цікаво, якби біля будинку Сапожнікова так пахло, чи працювало би так довго те підприємство!? Мабуть ні…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер