<

На вибори йдуть представники всіх Нововолинських команд “Самопомочі” включно з ініціативною групою, яка спочатку відмовилася, – Юлія Вусенко

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:10 | 1.09.2015 / Нововолинськ / , /
Перегляди
0
/ коментарі 3

На сайті “Волинського Агенства Розслідувань” пройшов чат з керівником “Самопомочі” Волині Юлією Вусенко. Коментуючи питання, чи піде нововолинська «Самопоміч» на вибори, керівник повідомила, що на вибори йдуть представники всіх команд включно з ініціативною групою, яка напередодні відмовилася від виборчих перегонів.

Юлія Вусенко сказала, що ситуація у Нововолинську стабільна. Рішення брати участь у виборах було спільним і команда міста Нововолинська на вибори таки йде.

“На вибори йдуть представники всіх команд включно з ініціативною групою, яка спочатку відмовилася. Загалом у Нововолинську у нас було 4 ініціативні групи, усі пройшли співбесіди і виявили готовність,”- повідомила керівник “Самопомочі” Волині.

Натомість колишній голова нововолинського осередку політичної партії Роман Марчук зазначає, що “це все фантазії”. Він назвав прізвища усіх семи членів групи, додавши, що ніхто з них на вибори не йде. Роман Марчук говорить, що ніяких домовленостей з областю у них не було.

“Вони дуже сильно хочуть іти, знаєте. Бо в них там є якісь свої бізнес-інтереси, їм треба відбувати гроші”, – сказав про “Самопоміч” Волині на чолі з Юлією Вусенко екс-голова нововолинського осередку.

Голова нововолинського осередку “Самопомочі” Борис Бабійчук ствердив, що з членами ініціативної групи Романа Марчука велися переговори і п’ятеро з них, а це Олександр Богдан, Олег Гнатишин, Тетяна Панчук, Тамара Нич, Руслан Соловйов, погодились брати участь у виборах.




коментарів: 3
  1. Так обгадити репутацію ще не дуже заплямованої партії могли тільки наші вумнікі. А взагалі треба сказати: не тямиш в політиці – не пхай туди носа, це брудна гра; а хочеш творити добро – для цього партія не потрібна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа