<

Чи ліквідують шахту №1 “Нововолинська”?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:10 | 5.12.2014 / Нововолинськ / , /
Перегляди
24
/ Коментарі відсутні

5 грудня місто Нововолинськ відвідав Голова незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

У приміщенні Міської Ради відбулась прес-конференція з питань закриття нововолинської  шахти № 1, та розвитку шахти № 10.

Волинець окреслив основні проблематичні вектори розвиту вугільної промисловості в Україні. Зазначив, що за останній період було закрито 35 шахт.  На сьогодні на Вільній Україні із 47 шахт можна добувати вугілля.

Голова профспілки підсумував свій візит, сказавши, що буде робити все для того, щоб  шахту № 1 “Нововолинська” не закрили, так як для цього немає різких причин. Він звернувся до місцян та шахтерів, щоб не упускали рук.

Присутнім на прес-конференції був український політик, народний депутат України Олександр Бригинець. Він зазначив про часткову “злочинність”  останнього наказу Міністра –  Продана Юрія, який “мотивований космічними хвилями”. В указі йшлося про реорганізацію шахт, і, зокрема про “Про створення шляхом виділу ДП «Шахта № 1 «Нововолинська»”.

Фото00003
Фото00002

З неофіційних джерел відомо, шахтарі налякані масштабним скороченням, тому бояться виступати проти керівництва шахти.  Питання про ліквідацію, наразі не вирішене.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця