<

Чи готовий Нововолинськ до зимової погоди: ситуація на дорогах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:00 | 14.11.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ коментарів 6

13-го листопада Нововолинськ, як і низку інших регіонів України, засипало снігом. Чи спричинила температура з позначкою мінус та цілодобовий снігопад незручності для водіїв та пішоходів?

Варто зазначити, що напередодні у місті дощило і тепер на дорогах з’явилася ожеледь.

Працівники комунальних служб запевнили, що уже з суботи на неділю по слизьких проїжджих частинах розсипали піщано-сольовий реагент.

img_0134
img_0151
img_0118

Журналісти інтернет-видання “БУГ” поцікавилися думкою мешканців. Їхні погляди неоднозначні. Наприклад, деякі водії скаржились, що під час їзди автомобілі зносило, важко було тримати керування. Інші розповідали, що дороги в належному стані, як для такої погоди. Великих кучугур поки не намело, тому перешкод немає. Усе залежить від якості шин.

Також ситуацію прокоментував заступник начальника Нововолинської поліції Пастерук Тарас. Він розповів, що надзвичайних дорожніх транспортних пригод, в період ожеледі та засніження в Нововолинську не відбувалось. Декілька автомобілів знесло з проїжджої частини, при цьому без пошкоджень та інших неприємностей. Правоохоронець також додав, що на дорогах спостерігалась не значна кількість машин, можливо, через те, що багато водіїв не встановили на колеса зимові шини.

Станом на сьогодні, 14-те листопада всі проїжджі частини у Нововолиинську засипані піском і сіллю.

img_0119
img_0122
img_0137

Але пішоходи зазначали, що для слизького тротуару піску пожаліли.

Центральними вулицями Нововолинська з піску зробили вузькі стежини, деякі небезпечні місця взагалі залишили без уваги.

У житловому комунальному об’єднанні повідомили, що тротуари розпочали розчищати та посипати піщано-сольовою сумішшю тільки сьогодні зранку, тобто 14-го листопада. До цієї роботи залучили двадцять двірників і трактор.

Загалом комунальні працівники в зимову погоду використовують таку техніку: два розкидачі піску, ЗІЛ, новий МАГ, їздить два рейдери, також є спеціальний транспорт оснащений ножем і щіткою (для чищення тротуару).

Отже, на думку деяких мешканців Нововолинськ до зими готовий. Працівники комунальної служби, в міру можливостей належно виконують свою роботу. Також про це може свідчити відсутність аварій та нещасних випадків у місті.

Інтернет-видання “БУГ” цікавиться думкою читачів, свої враження про нововолинські дороги у зимову погоду просимо залишати у коментарях.

img_0125
img_0121
img_0149




коментарів: 6
  1. Молодці!!!
    Головні вулиці прибрали, як гарно, але хочеться подивитись,
    тільки ось за решту міста забули чомусь.

    Біля базару грейдер вночі їздив “прибирав” сніг, тільки дядько напевно забув ковша опустити

  2. А у Львові,та й інших містах, таких *молодців* повиганяли з роботи…..Представляю-Міжнародний форум по боротьбі зі снігом.Нововолинськ ділиться своїми досягненнями з європейськими колегами…Всі в чоботях скачуть по сніжній каші,як Янукович по пеньочках.

  3. Точно прибрали та посипали центр .. а решта вже льодком береться ))) ну все як завжди, нічого нового..

  4. На 15 мікрорайон не привезли навіть піску посипати.Люди ходять на роботу по льоду.Біля 5 школи каток.Пізніше будуть казати що винні двірники тому що не розсипали пісок.Повна халатність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа