<

Чи «доживе» новий спортивний комплекс у Нововолинську до Нового року?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:31 | 20.09.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ коментарів 12

За менш ніж місяць експлуатації спортивний комплекс за 3,3 мільйона гривень на базі “Нововолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1-колегіум” зазнав знищень. Доріжку, що призначена лише для бігу, використовують для катання на велосипеді та роликах, які залишають  сліди на ній.

10-го вересня у Нововолинську відбулось урочисте відкриття спортивного комплексу за сприяння фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» і Нововолинської міської ради в рамках програми «Волинь спортивна».

Спортивний комплекс створений для користування не лише учнів 1-ї школи, а й для всіх жителів нашого міста.

Доріжку, яка призначена лише для бігу, використовують для катання на велосипеді та роликах.

dsc_1421

Охочі пограти футбол уночі теж з`являються, адже спортивне поле освітлюється й у темну пору доби. Та проблема в тому, що після себе такі гості  залишають купу сміття та недопалки.

dsc_1422
dsc_1429
dsc_1445

Вранці прибиральниця школи змушена до 8-ї ранку наводити тут лад. Та й на уроках фізкультури вчителі з учнями теж не можуть залишити без уваги папірці, порожні пляшки, які часто валяються на самому спортивному полі. Можливо, ситуація складається саме так, бо поряд із спортивним комплексом немає смітників?

Так, як бруківку біля майданчика поклали ще не до кінця, то щебінь переноситься на бігову доріжку. Ще одна проблема в тому, що немає спеціального пристрою, яким можна було б чистити бігові доріжки. Та й біля школи знаходиться велика купа піску, яка теж створює певні незручності.

dsc_1426
dsc_1435

Тож залишається відкритим питання , чи варто було вкладати таку велику суму грошей на спортивний комплекс у Нововолинську, якщо всім  байдуже, у якому стані він зараз знаходиться?

dsc_1433
dsc_1434
dsc_1447
dsc_1431
dsc_1423
dsc_1443




коментарів: 12
  1. Так школа не одна,і якби будувалось за власні гроші-був би порядок.А ще дощів не було і снігу.На слідуючий рік запланують гроші з місцевого бюджету на ремонт і т.д. Буде з чого жити.А зроблено так-щоб потім було чим прикритись.Пан мер частенько в Європі буває і знає як там робиться-за таке вже давно послали б на пенсію,в кращому випадку. Які люди,таких *гаспідарів* і вибирають.*Головні* виборці вчителі-а мести стадіон будуть учні!!!Їм тут жити.

  2. Потрібно повісити дошку з правилами поведінки на спортивному майданчику. Також написати, що очікує тих хто не виконує їх.

  3. Перш за все потрібно якісно виконувати роботи, спортивні доріжки повинні бути захищені від пошкодження. На штучний газон, на бігові доріжки повинні бути гарантія від виробника. Наприклад випустили партію машин за кордоном, щось не врахували і відкликають цю партію,ще люди які придбали ці машини отримують компенсацію, тому що там по закону виробник у випадку судового позову заплатить ще більше. Будуть в Україні діяти закони для всіх і буде Україна – Європою.

  4. Відкликати партію “людей” у відділок хочаб…. а не шукати гарантійні зобовязання! Так і метал гнеться, бетон тріщить!!!доокомплектувати мізки треба тим чудакам

  5. Зробити вхід платним і поставити сторожа, щоб слідкував за порядком. Раз не вміють сміття в смітники кидати.Людям не треба добро робити, все зас*руть.

  6. Так воно ж нічиє!І збудоване для того,щоб знищити,а потім потратити ще 3000000 на ремонт! Це ж СХЕМИ! В Європі такі майданчики майже в кожному дворі,але перескочити паркан і попасти туда неможливо,а тим більше приїхати на велосипеді. Немає ГОСПОДАРА в Нововолинську!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа