<

Чутки над БУГом: змінять керівника ДП «Волиньвугілля»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:10 | 11.06.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
35
/ коментарів 5

За інсайдерською інформацією, яку надали інтернет-виданню «БУГ», на ДП «Волиньвугілля» призначать нового керівника. Ним може стати керівник львівської шахти, який у березні 2020 року попався на хабарі.

Інформатор розповідає, що у Міністерстві енергетики і вугільної промисловості хочуть поставити керувати волинськиим вугільним підприємтсвом Юрія Благуту, очільника шахти “Надія”.

До слова, 3-го березня його затримали на хабарі. У робочому кабінеті Благута отримав понад 27 тисяч гривень готівкою від представника двох рівненських фірм за реалізацію вугілля за зниженою ціною та без належних бухгалтерських документів, повідомляє zaxid.net.

Наразі офіційно т.в.о. генерального директора «Волиньвугілля» є Володимир Юрків.

Не дивно, що після кадрових змін у самому Міністерстві, на місцях хочуть поставити своїх людей, зазначає джерело.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність. Західна Волинь заслуговує на значно більше правди.

Читайте також:

Кабмін розділив Міністерство енергетики та захисту довкілля на два окремі органи




коментарів: 5
  1. Це джерело хай скаже шо доброго зробив юрків для шахт? А ось для себе він добре підкормився і вивіз все вугілля з Бужанки за весь карантин. От тепер новий керовнік зробить аудит і взнаєм багато цікавого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок