<

Чутки над БУГом: Віктор Сапожніков розпочав війну проти Народного фронту?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:15 | 9.04.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
13
/ коментар 41

Нашому інтернет-виданню “БУГ” стало відомо, що за декілька останніх місяців Нововолинський міський голова Віктор Сапожніков пробує активно послабити вплив Народного фронту у місті, як основної опозиційної сили у майбутній міськраді. Зокрема, це здійснюється через атаку на бізнес-інтереси лідерів місцевого осередку.

Не так давно лідер міського осередку Народного фронту – депутат міськради Богдан Бадзюнь, був позбавлений права оренди приміщення де розміщувався поліграфічний бізнес його дружини. Прийняття цього рішення залежало виключно від Віктора Борисовича.

Вже в лютому депутати міської ради, по прямій вказівці міського голови, не дали можливості одному з лідерів Народного фронту, Валерію Мниху, оформити купівлю приміщення по вулиці Св.Володимира № 3, яке він орендував впродовж декількох років.

А от буквально нещодавно, до ще одного фронтовика, можливого кандидата в депутати обласної ради, директора медичного центру «Здорова сім’я» Сергія Крижановського, завітали представники фіскальних органів. Нічого не знайшли, але все-таки певні проблеми та незручності створили. (спростування)

Наразі Віктор Сапожніков, в тій чи іншій мірі, тримає під контролем місцеві осередки Батьківщини, Радикальної партії, Блоку Петра Порошенка «Солідарність» та активно пробує поставити до керівництва Самопомочі свого ставленика. І лише Народний фронт та ВО «Свобода» реально протистоять міському голові і можуть створювати серйозні проблеми у новообраній Нововолинській міській раді.

Це – інсайдерська інформація.
Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 41
  1. ну все, або Народний Фронт буде під чоботом, або Народного Фронту не буде ))
    зараз розбіжаться всі по норкам і тихенько будуть сидіти, сапог рулить!

    • Не думаю. Навпаки, єднатимуться біля якогось одного кандидата на міського голову. І правильно зроблять. “БПП” дуже багато поєднує із Сапожніковим. Гунчик, голова ВОДА, (як і покійний “дєточка” – Б. Клімчук) є куратором і відмазувачем мера. Корпуси з-ду “Оснастка”, які були продані чинному президенту за смішну ціну, стоять руїною. Віртуальними залишаються і 3500 робочих місць записані у передвиборчій програмі В.Б., який скористався ситуацією і завдяки 5-й колоні, “своїм” людям та піар-акціям у церквах, підконтрольних бюджетних колективах і підтримці “червоних директорів” вчетверте став міським головою. Все тільки починається. Я мав на увазі крах місцевого диктатора.

      • Справа в тому, шановний Анатолю, що саме з Сапожниковим пов”язує надії та сподівання на своє краще майбутнє переважна більшість нововолинців.Але місту потрібен не тільки сильний мер Сапожніков, місту потрібна і сильна опозиція. Тут я з Вами згідний на 100%.Цікаво було б знати як Ви дивитесь щоб “тіньовим” колективним мером міста на наступні 5 років стали пані Камишникова та Ви?

        • Сапожніков – колишній комуніст. І ще дехто. Не відмежувався від КПСС і ще від дечого. Вчора ВР заборонила комуністичну ідеологію. То ви й надалі сподівайтеся на покращення свого життя від партійця-перестарка. ))) Я не хочу бути ані тіньовим, ані на посаді, мером Нововолинська. Я хочу прозорості і правди у діях місцевої влади. Без корупції та крадіжок бюджетних коштів і комунального майна місцевими “вождиками”. За Наталію Семенівну, не скажу – питайте її.

          • А ви,Анатолю, колишный активний комсомолець!

  2. Я б не був таким впевнений у ВО Свобода, в тміській раді вони голосують так як скаже Чобіт. НФ єдина опозиція до Сапожнікова в Нововолинську. Один мінус НФ – на даний час в Нововолинську це дуже вузька партія, вони живуть ще Фронтом Змін який на минулих місцевих виборах брав 4-5%, а зараз партія набагато потужніша у парламентських виборах партія взяла 37% голосів мешканців міста. Єдиний потужний опонент який може вирулити цю ситуацію в місті і обєднати всіх опозиціонерів є хто ??? Думайте…

  3. “активно пробує поставити до керівництва Самопомочі свого ставленика”
    -це про Ромашевського?

    • є такий Бабійчук, кажуть він вже готовиться відбирати голоса в конкурентів Сапожнікова на місцевих виборах мера

      • Ну я цих сапожніковских дронів – Бабійчука і Топорівського до уваги не брав би.Один з них може лише за пенсіонерками по ночі бігати.А ось Ромашевський мабуть да.

  4. З яких то пір шкурні інтереси Бадзюня і Мниха стали інтересами Народного фронту???
    По моїй інформації в тому приміщенні має бути поліклініка сімейної медицини, то що важливіше?

  5. Ша, Гольчук (він же Долар, він же Гольдман) не дуже то і пре проти Сапога, а навпаки – голосує за всі принципові питання на сесії , які лобіює Сапожніков
    Свобода теж під ним!

  6. Люди добрі, що ви несете нісенітниці? Яке відношення фіскальні органи мають до міської ради? Брєд сивої кобили! Ну збираєте чи вигадуєте плітки, то хоч трохи головою думайте.

    А шо перевірка фіскальними органами має спільного з політичними поглядами Крижановського? тим більше, що нічого не знайшли. І взагалі, перевірки вже порапочинати сприймати як нормальне явище, а не чиюсь помсту чи вплив.

    А те, що ви риєте під Сапожнікова, то видно неозброєним оком. Молодці, хлоп’ята, справно гроші Народного фронту відробляєте, от тільки не кажіть, що ви незалежне інтернет-видання – ваш банер в центрі міста перед виборами досі перед очима, як і банери Гузя: прийде – порядок наведе. Ага, навів)))))))))

  7. Це інсайдерська інформація, тому не варто вважати, що Сапожников прямо винен у всіх перевірках

  8. А чого б вам не уточнити, що Мних платив за оренду приміщення в центрі міста копійки? А чом би вам не написати, що купити те приміщення він теж хоче за копійки? А чом би вам не написати що це буде всупереч інтересам міста? Бо ж ця інформація – не чутки, а правда істинна?

  9. по суті – тако, прийняти до уваги, подумати, зробити висновки.

    Дякуючи коментаторам – висновки робити простіше.

  10. Тиждень тому Сапожніков в прямому ефірі БУГу – всі пишуть, що сайт продався меру. Сьогодні от така чутка – всі пишуть, що сайт бореться проти мера. Писаки, треба визначатися)

  11. лож *** і провокація
    Бадзюнь – звільни колишній садочок, ти ж так переживав за садочки
    Мних – а дупа не злипнеться за таку смішну ціну купити приміщення розміром 3 кімнатної квартири?
    Крижановський – ти береш за налізи кругленькі суми, а ці аналізи в лабораторіях ЦМЛ тобі роблять БЕЗПЛАТНО!

    тільки спробуйте не опублікувати мій коментар!

    • Знач так, ставим крапки над зю.
      1. ББ: який садочок??? Податкову, біржу, автошколу, технікум, прокуратуру, МНВК чи суд Ви, сер, закликаєте звільнити? І як це може зробити один помічник нардепа?
      2. Мних нічого купувати не планував, є фірма Мірмекс, котра і планувала то всьо, директор її – пан Негода. Мних – аудитор. Папрашу нє путать.
      3. Крижановський дофіга робить для нашої медицини. У нас вільна країна – велкам ту олд совьєт НЦМЛ.

      Здається все.

      Ментально-віртуально копаю С.Т. в певне м’яке місце.

  12. Наступні вибори продемонструють реальний розклад політичних сил у Нововолинську. Ріторіку аналогічну коментам Анатоль та Дарт Вейдер нововолиці вже чули напередодні минулих, позаминулих та позапозаминулих виборах мера.Завжди перемогав пан Сапожніков.

  13. Спростування інформації
    9.04.2015 Була опублікована інсайдерська інформація на сайті БУГ про те, що ніби Сапожніков В.Б. насилає перевірки на Медичний Центр «Здорова сім’я» який я очолюю. Я хотів би спростувати таку інформацію, адже документів, про перевірки, які підписував Віктор Борисович не отримував. Дійсно приходили працівники фіскальних органів у наш заклад, і стверджували про те, що мають документи на перевірку ініційовані мером. Я даних документів не бачив і взагалі вважаю, що пану Сапожнікову Віктору Борисовичу немає сенсу конфліктувати зі мною і Медичним Центром «Здорова сім’я». Адже працюючи і створюючи можливість мешканцям міста отримувати якісні медичні послуги, ми підвищуємо авторитет міста, а відповідно і самого його очільника. Тому логічно думаючи вважаю, що Віктору Борисовичу немає потреби ворогувати з людьми, які підвищують авторитет міста і його самого. А якщо наш мер дійсно хотів би тиснути на нашу структуру, то я не розумів би його мети. Навіть якщо ми підтримуємо різні партії чи організації, ми все одно живемо і працюємо в одному місті і будуємо майбутнє разом.
    В майбутньому я і моя команда хотіли б лише співпраці з будь-яким керівництвом міста, адже разом ми можемо створити місто мрію і гордитись тим, що ми зробили.
    З повагою Крижановський Сергій

  14. Шановний пане Саша Топор!
    Якщо ви володієте достовірною інформацією на рахунок лабораторії, і якщо ця інформація буде підтверджене і це буде протизаконним – подайте на нас до суду. Але паплюжити медичний центр “Здорова сім’я” без будь-якого підгрунтя я Вам не дозволю. Ви сердитесь, і пишете усіляку гидоту тому що ми не дали рекламу на Вашому портані НВІП???
    Конкуруйте з іншими і все буде добре. А обливати нас безпідставно брудом не потрібно.

  15. Віктор Борисович, хочу вам нагадати слова Аль Капоне:
    “Можеш рахувати себе безсмертним Богом, і думати що ти купив все і всіх, що ти можеш робити все що захочеш, і тобі нічого за це не буде.
    Але памятай, найдеться сміливець, який пусть тобі кулю межі очі. І ти підеш на той світ, як звичайний смертний ”

  16. Движ поднялся хорош – стало быть, Народный Фронт весьма живая штуковина в Нововолынске. И актуальная.

  17. Я люблю це місто!
    Тільки в Нововолинську можна бути мером 30 років.
    Тільки в Нововолинську можна вити каквсьоплохо і нічого не робити.
    Тільки в Нововолинську можна заривати в землю шалені БЮДЖЕТНІ кошти і ремонтувати асфальт в дощ, сніг, град.
    Тільки в Нововолинську дороги ремонтують там само раз на рік.
    Тільки в Нововолинську можуть бути фахівці без фахової освіти.
    Тільки в Нововолинську ПРАВИЙ СЕКТОР може очолити кримінальний елемент з судимостями, який змушений втекти з рідного міста, бо наламав дров там.
    Тільки в Нововолинську ті, хто прагнуть змін, отримують за це по голові.

    … Але – чи тільки в Нововолинську?

  18. Вибори,тільки вибори! Писати коменти можна до нестями. Але ніхто хто ці коменти тут пише, наприклад пан Анатоль, не має бажання реально помірятися силами із паном Сапожниковим силами на виборах. Врешті, навіть якщо навіть Сапожников знову переможе у демократичних виборах, пан Анатоль міг би залюбки стати опозиційним тіньовим “мером” міста на наступні 5 років.

  19. Думаю це лише чутки.
    Сапожніков блеф, інтрига, “крап”.
    Люба політична сила повинна пам’ятати, що поки Ви сильні Він з Вами…
    А далі нова політична мімікрія. Так вже більше двадцяти років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер