<

Чутки над БУГом: у Нововолинську знову ловлять представників місцевого криміналітету

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:43 | 5.12.2019 / Нововолинськ /
Перегляди
206
/ коментарів 11

5-го грудня у Нововолинську працювали силовики. Затримали місцевого кримінального авторитета.

Про це БУГу відомо з інсайдерських джерел. Як розповідають, були проведені обшуки в помешканнях. Зранку оперативники обласної поліції, із залученням підрозділу особливого призначення провели затримання на мікрорайоні Шахтарському.

Інсайдер повідомляє також, що в поле зору правоохоронців потрапив не лише один криміналітет. Біля будинку ще одного кримінального авторитета були помічені спецпризначенці. Деталі поки невідомі.

У Нововолинському відділі поліції коментарів не надають.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність. Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!

Про активність силовиків на вулицях Нововолинська 5-го грудня також повідомили в групі фейсбук Нововолинськ інфо.

“Хотілось би знати що відбувається в нашому Нововолинську?Зранку о 6:45, ідучі на роботу, побачила як в центрі міста на “стометрівці” з машин вийшли чоловіки (я так зрозуміла що поліція) – одягнені в звичайний одяг,та вроді троє-одягнені в камуфляж та балаклави з автоматами. Всі швиденько побігли в двір. Дуже моторошно це все бачити зранку, коли майже все місто ще спить”, – пише Вероніка.

Нагадаємо, 21-го листопада у Нововолинську затримано лідера злочинної групи на прізвисько «Чечен» та одного з її учасників, які за гроші намагалися «кришувати» місцевих бізнесменів, а в разі відмови тиснули на них та їх членів сімей психологічно та нищили майно.




коментарів: 11
  1. Васю за що ? Він бідний був, ходив в костюмі одному вже 10 років і в одних і тих самих тапочках.

  2. Яки покази чечен дае ти йому це в лице скажеш за 2мисяци окей никого не закриють и йх випустять не ма за шо тримати пацанив

  3. Шо ви тут пишете чечен дав покази смишно чесно никого не закриють бо вони порядни люди и пацани скоро вийдуть

  4. коли люди масово почали жалітись на бездіяльність поліції під кер.Галащука, то почались затримання….без луцьких ніхто б їх не арештовував.. кришували одні других як завжди..та й все..

    • чечен вийде але через років 7 яб його закрив і ключ викінув це чертіла ходячій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа