<

Чутки над БУГом: у Нововолинську на шахтах агітують за «правильний вибір»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:18 | 13.03.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ коментарів 8

З інсайдерських джерел інтернет-виданню «БУГ» стало відомо, що Андрій Венгрин, якого називають “смотрящим” (за офіційною версією він інвестор волинських шахт), має завдання агітувати за “правильний вибір” – голосувати за діючого президента Петра Порошенка на виборах.

Зранку 12-го березня на шахту “Бужанську” прибув Венгрин. Була організована зустріч із конторою ДП “Волиньвугілля”, керівниками шахт «Бужанська» Анатолієм Фроловим і шахти №9 «Нововолинська» Павлом Танчевим (депутатом Нововолинської міської ради, представником «Самоопомочі») та інженерно-технічним персоналом.

Як стверджує інсайдер, говорили про правильний вибір з натяком голосувати за Порошенка. За його словами в нашому шахтарському регіоні передвиборчу агітацію за чинного президента Венгрин “взяв на себе”.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність. Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 8
  1. Це ганьба! Ну хто такий венгрін якщо подумати. Венрін ніхто! Сьогодня венгрін є, а взавтра венгріна вже нема! Шахтарям не треба молитися на венгріна! Треба жити своїм розумом.

  2. А керівництво шахт, що проводить агітацію корупцією займається, і ніякого Венгріна в штабі Порошенка не має, альо поліція, де Ви?

  3. Яка в венгріна державна посада? Він каже що він смотрящій. Аде хто поставив венгріна на смотрящєго? Може його і ніхто на ставив чи коронував на смотрящего. Але тоді чого той венгрін командує державними шахтами? Чого мовчить поліцвя?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер