<

Чутки над БУГом: Стало відомо про нових керівників на ДП “Волиньвугілля” та шахти “Бужанська”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:15 | 1.10.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ коментарів 5

Як стало відомо інтернет-виданню “БУГ” з інсайдерських джерел, новим генеральним директором  ДП “Волиньвугілля” замість Олександра Зоріна може стати Андрій Пилипюк, який є зараз директором по реструктуризації  шахти №1 Нововолинська.

Інасайдер повідомляє, що Венгрин (який представляє інтерес Центральної збагачувальної фабрики «Червоноградська») та наш губернатор Володимир Гунчик діють одною командою і планують завести на шахту “Бужанська” свою людину. Їм потрібно, щоб Пилипюка призначили генеральним директором ДП “Волиньвугілля”, а він у свою чергу приведе Валентина Кисельова на “Бужанську”.

Є також інформація, що останній тиждень відключають напругу на шахті  “Бужанській”, створюється аварійна ситуація на підприємстві. Зарплату шахтарям не виплатили ще за липень.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 5
  1. Круто, Пилипюк розікрав першу шахту, тепер його відправляють розвалити Волиньвугілля))) Гунчик з Венгріним красава!

  2. Ха брехня ШАХТАРЯМ ТРЕБА ГРОШІ А НЕ ЯКІСЬ КЕРУЮЧИЙ ЯК ВИ НЕ ПОЙМЕТЕ ПЛАТФТЬ ГРОШІ ТРУДЯГАМ ЯКІ ПАШАТЬ 12ГОД А ЗАРОБЛЯЮТЬ ПРОЦЕНТАМИ ЯК ВАМ НЕ СОРОМНО

  3. Ха брехня ШАХТАРЯМ ТРЕБА ГРОШІ А НЕ ЯКІСЬ КЕРУЮЧИЙ ЯК ВИ НЕ ПОЙМЕТЕ ПЛАТФТЬ ГРОШІ ТРУДЯГАМ ЯКІ ПАШАТЬ 12ГОД А ЗАРОБЛЯЮТЬ ПРОЦЕНТАМИ ЯК ВАМ НЕ СОРОМНО!!!!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця