<

Чутки над БУГом: Директор Кожушкін обурився через візит Палиці на шахту №10?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:59 | 18.04.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
14
/ коментарів 6

Як раніше повідомляли мас-медіа, під час візиту голови облради Ігоря Палиці на шахту №10 “Нововолинська” директор копальні перебував у Києві. Подейкують, керівника вугільного підприємства дуже обурило, що Палиця прибув на підприємство на час його відсутності.

Нагадаємо, що 11-го квітня голова Волинської обласної ради з робочою поїздкою побував у Нововолинську. Разом з представниками місцевої влади Ігор Палиця відвідав найбільші підприємства, а також установи, які діють у місті, та поцікавився проблемами їх функціонування. На шахті №10 екскурсію голові облради проводив головний інженер Віктор Ковтун, адже керівника підприємства на цей час не було на копальні.

Є інформація, що візит Палиці “посварив” Кожушкіна з мером Нововолинська Сапожніковим. Зокрема на нараді за участю обох згаданих персон, яка відбулася в міській раді, між мером та директором копальні виникла словесна перепалка.

Як повідомили інтернет-виданню “БУГ”, Кожушкін відкрито обурювався, чому гості з області прибули на підприємство без його відома і під час його ж відсутності. Про це він заявив на нараді.

Подейкують, після кількох гучних фраз Віктор Сапожніков попросив директора шахти вийти з кабінету і закрити за собою двері.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 6
  1. Цікаво, що ж так взбісило Кожушкіна? Чи він ще не зрозумів, що Сапоженька царь і бог всія князівства Нововолинського?

  2. …..Кожушкін відкрито обурювався, чому гості з області прибули на підприємство без його відома і під час його ж відсутності…. А що , до його приватної власності “вдерлися”??? чи завітали на ДЕРЖАВНЕ!!! підприємство ?

    “СЕПАР” ты рамсы попутал !!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа