<

Чутки над БУГом: 35 тон вугілля на шахті №10 “Нововолинська” не вкрали, а спалили в котельні?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:45 | 1.07.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
19
/ коментарі 4

Із власних джерел інтернет-виданню “БУГ” стало відомо, що зниклі 35 тон вугілля зі складу шахти №10, які виявив в.о. директора ДП “Буддирекція” Малиновський і по яких проводили розслідування, спалили в котельні цього вугільного підприємства.

У квітні 2016-го року інтернет-видання “БУГ” повідомляло про те, що на шахті №10 “Нововолинська” проводиться розслідування щодо 35-ти тон вугілля, які пропали зі складу. Таку кількість зниклого “чорного золота” підрахували маркшейдери шахти.

Вугілля зі складу копальні перебуває на балансі ДП “Буддирекція”.

В.о. директора ДП “Буддирекція” Малиновський звернувся тоді з листом до новопризначеного голови правління ПАТ “Укрзахідвуглебуд” та директора ТзОВ “Бізон”.

IMG_8995

Директор шахти Сергій Кожушкін запевняв, що комісія зі всім розбереться, хоч склад комісії та прізвище голови так і не озвучив. Кожушкін у присутності журналістів інтернет-видання “БУГ” дав розпорядження головному інженеру Ковтуну про те, щоб надали результати першого і контрольного заміру представникам підприємства “Бізон”, що так і не було зроблено. При цьому результати роботи комісії також лишилися великою таємницею.

Вугілля шукали чи робили вигляд?

За інсайдерською інформацією, вугілля спалили в котельні шахти, свого часу “гріли” ним весь адміністративний корпус, і не тільки. Директор котельні, розуміючи, що вину складуть на нього, звільнився. Очевидно, він не палив вугілля без дозволу Кожушкіна.

Зараз інформація про викрадені чи то зниклі тонни замовчується.

Відомо також, що Надолинний (ДП “Буддирекція”) після інтриги зі зниклим вугіллям, про яке почали говорити у пресі, попросив Малиновського не пхати носа не в свої справи.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com

Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 4
  1. Ковтун точно розбереться, після таких розборок він купив Мерседес і лишився без роботи на 1шахті.

  2. Ха-ха!!!! 35 тонн!?!?!?! А як же з “бужанкою”?.. Шановні, там вугілля виявили в нестачі в тисячах, і того, хто виявив з роботи звільнили, а тут така “мєлочь”..))))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер