<

Чутки над БУГом: новий директор шахти №9 «Нововолинська» відправив 50 працівників у військкомат, аби потрапити на робоче місце

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:14 | 4.08.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
8917
/ коментарів 13

50 працівників шахти №9 «Нововолинська» викликають в понеділок, 8-го серпня в Іваничівський військкомат. Кажуть, ніби для «перевірки». Люди розповідають, що швидше за все, новопризначений директор хоче таким методом безперешкодно приступити до роботи. Адже напередодні шахтарі виступили проти його кандидатури на керівника копальні.

Нагадаємо, 2-го серпня на територію шахти №9 працівники не пустили нового виконуючого обов’язки директора копальні Віктора Геращенка. Шахтарі виступають проти його призначення. За їхніми словами, вони не хочуть аби копальнею керувала особа, яка фігурує у кримінальному проваджені за розкрадання держкоштів.

Раніше, розповідають, до військомату з шахти теж викликали людей, але не таку кількість відразу, максимально – 5-6 за раз. Відсутність 50 чоловіків одночасно може поставити під загрозу безперервність роботи підприємства.

Швидше за все, новий директор хоче таким чином, прибравши з дороги людей, безперешкодно приступити до роботи, бо зараз його на шахту не пускають.

Чи будуть дієвими методи новопризначеного керівника копальні та чи буде з ним працювати колектив після такого? Побачимо. БУГ слідкуватиме за подіями.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність. Західна Волинь заслуговує на значно більше правди.




коментарів: 13
  1. Шахта 9 для ціх страйкуючих тихе і безбідне життя. Вугілля чайна ложка, більше не дають. З податків їх утримувати для держави в воєнний стан це зрада. За нового деректора прийдеться добувати вугілля набагато більше. А для них це вже не вигідно, вони привикли нічого робити і мати зарплату. Ось зараз побачимо яки вони козаки, чи підуть захищати Батьківщину?

  2. Можу підказати 2 чєлавека: лисий та філінюк. Хай окопи копають. Особєнно перший

  3. То познайомте його з “молодою гвардією”, нехай назавжди у шахті і залишиться раз так цього добивається

    • Певно не адекват
      Він поступає не порушуючи закону,лише моральні та людські принципи.
      А Ви пропонуєте варварський спосіб.
      Таке говорять лише коли під ШАФЕ.І того побьють і той не подобається, а на ділі як кажуть шахтарі В ШТАНИ І В ШАХТУ,БІГОМ

  4. Тільки от шкода не далекоглядних роботах,бо голота і гура точно не підуть до війска.

    • Оо давай хай венгрин прийде, всіх в армію заберуть, приїдуть зі сходу та з тобою будуть красти. Як ви шавки задовбали, не будете розкрадати шахту, ми недамо.

  5. цікаво, а де ділось тоє “оркоподібне” лисий ? той що казав, що він смотрящий та решало на шахті? він смотряшій тільки за своїм …. ну ви зрозуміли. навіть в армію незабрали бо по лицю видно, що дЕбіл

  6. Явка, для перевірки даних, відбувається по всіх підприємствах, але проблеми з шахтою номер 9, бо так співпало

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа