<

Чутки над БУГом: через ігнорування Томашевською робочої зустрічі, ремонту дороги в Соснині не буде

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:39 | 28.07.2021 / Іваничі, Нововолинськ / , , /
Перегляди
3661
/ коментарі 2

На вулиці Миру в селі Грибовиця Нововолинської громади розпочали ямковий ремонт дорожнього покриття. Відремонтують дорогу лише до початку села Соснина Іваничівської громади. А ось автошлях до «Волинських Карпат» так і лишиться без ремонту. Адже голова селищної ради проігнорувала робочу зустріч з представниками Служби місцевих автомобільних доріг.

Зараз ведуться підготовчі роботи перед асфальтуванням. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці мер Нововолинська Борис Карпус.

Планують заасфальтувати 845 м² дороги – до межі з Іваничівською громадою.

Нагадаємо, 9-го липня відбулась нарада, під час якої керівництво Служби місцевих автомобільних доріг спільно з очільниками Нововолинської та Литовезької громад домовилися про поточний і капітальний ремонти дорожнього покриття на своїх територіях. Йшлося, зокрема і про ремонт жахливої дороги Литовеж-Грибовиця-Соснина. На цій зустрічі з Іваничівської громади не було жодного представника.

Як стало відомо БУГу з власних джерел, тоді Карпусу вдалося домовитися з представниками Служби місцевих автомобільних доріг, що цього року на дорозі, яка, до речі, веде до “Волинських Карпат”, зроблять ямковий ремонт, а вже наступного якісний капітальний.

Оскільки, голова Іваничівської громади проігнорувала цю робочу зустріч й відповідно не було досягнуто жодних домовленостей, то ремонтуватимуть дорожнє покриття лише на території Нововолинської громади. А там, де починається село Соснина ремонт дороги не робитимуть. Незважаючи на те, що її стан там просто катастрофічний: глибокі вибоїни, чималі ями, пошкодження, тріщини, нерівна поверхня та небезпечні узбіччя.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність. Західна Волинь заслуговує на значно більше правди
.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер