<

Чутки над БУГом: Андрія Сторонського можуть виключити з партії «Батьківщина» та забрати депутатський мандат

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:17 | 7.06.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
2956
/ коментарів 14

З інсайдерських джерел інтернет-виданню «БУГ» стало відомо, що депутата Нововолинської міської ради, заступника голови районної державної адміністрації у Володимирі Андрія Сторонського хочуть виключити з партії «Батьківщина».

Андрію Сторонському знайшли крісло в районній адміністрації. Відомо, що тут замішана “подачка” з руки правлячої партії “Слуга народу”. Ймовірно, посадовець вже захищає її інтереси, що не подобається Батьківщині. Нагадаємо, після ухвалення законопроєкту про зняття мораторію з продажу землі, Батьківщина заявила про перехід в опозицію до партії Зеленського.

Крім того, однопартійцям, ймовірно, не подобається, що Сторонський кинув тінь на ім’я партії, адже замішаний в скандалах і має кілька проваджень, по яких ведеться слідство.

Зазначимо, що депутат міської ради має відкриті кримінальні провадження щодо нього та дружини, яка працювала у виконавчому комітеті. Триває слідство у справі з утеплення фасаду школи №7, що проводили за завищеними цінами.

Проводиться розслідування і в справі про зловживання службовим становищем: дружина заступника ексмера Нововолинська Андрія Сторонського їздила закордон, але отримувала зарплату.

Крім того, в суді 17-го червня має розглядатися справа про порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів: Сторонський виписував премії своїй двоюрідній сестрі, яка займала посаду начальниці управління освіти.

Порушення законів України може бути підставою для відкликання депутата. Тому враховуючи відкриті справи щодо діяльності Сторонського на посаді заступника мера, в разі рішень суду не на його користь, в нього можуть забрати мандат.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність. Західна Волинь заслуговує на значно більше правди
.




коментарів: 14
    • Ось тому так і живемо. Не бажаю комусь, що не бажаєш собі. Які ненавистні люди. Що вам з того. Розуму не добавить, якщо його немає.

  1. Посадіть цю напищену морду.
    А в сусідню камеру мороза, та морда ше противніша буде!

  2. Чутки називаються плітками і поважаючі себе ЗМІ такого собі не дозволяють.

    • А, це що поважають ЗМІ. Вони тільки і займаються плітками. Аби паскудити людей. Гидко їх читати.

  3. А, це що поважають ЗМІ. Вони тільки і займаються плітками. Аби паскудити людей. Гидко їх читати.

  4. Ви, звичайно, не опублікуєте. Але я хочу вам сказати. Якщо у вас хоч щось є людське, то перестаньте цькування і паскудити людей. Ви ж не перевіряєте, чи це правдива інформація. Ви, не задумуєтесь над тим, що у людей є батьки, діти. Пишете брехню. Це все відіб’ється на ваших дітях і внуках. Не боїтесь? І я вам бажаю, щоб все це повернулось на вас. У вас нічого не лишилось людського. Це називається ТЕРОР.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер