<

Чоловіками на замітку: вартість святкових квітів у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:58 | 8.03.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
13
/ 1 коментар

8-го березня у Нововолинську – справжній ажіотаж, традиційно на проспекті Перемоги біля магазину “Вопак” люди масово розкуповують квіти. Журналісти “БУГу” поцікавилися цінами на святкові букети та визначили, які квіти найбільше до вподоби нововолинцям.

Отож, найпопулярнішими весняними квітами є тюльпани, 8-го березня один коштує 17-20 гривень, якщо ж купувати більше, то продавці обіцяють знизити ціну. Тюльпани у горщиках, тобто вазони, вартують 70-85 гривень.

Букет ромашок коштуватиме 40 гривень, а ромашка у вазонах – 60 гривень. Ніжні котики з верби продають за 15 гривень. Фіалки – 150-180 гривень, залежно від сорту.

Також жінкам купують примули у горщиках, але пропонують їх за різними цінами – від 40 до 75 гривень. Ціна залежить від розміру та сорту.

Найдешевша троянда обійдеться чоловікам у 30 гривень, пишніші та більші коштуватимуть 50-60 гривень.

Червона гвоздика коштує 20 гривень, цікаво що 6-го березня придбати її можна було на 5 гривень дешевше. Братики у вазонах вартують 70 гривень.

Крокуси у горщиках продають за 70 гривень. Розкуповують їх на ринку дуже швидко, тому деякі продавці знижують ціну до 60 гривень.

Різна ціна на геоцинти, придбати їх можна як і за 40 гривень, так і за 75 гривень. Вартість залежить від розміру квітки.

Маленькі букетики підсніжників продають за 15-20 гривень, а великі вартують 50 гривень.




один коментар
  1. якийсь жах, у всьому світі на свята знижки на все і на квіти у тому числі, а в нас як в бидла, побліьше б наварити. коли ви вже нажретесь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер