<

Чоловіка, який вбив свою куму в Нововолинську, хочуть відправити до психлікарні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:14 | 14.05.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1
/ коментарі 2

У листопаді 2018 року, у квартирі по бульварі Шевченка в Нововолинську чоловік підрізав свою куму, яка прийшла в гості. Експертиза показала, що чоловік хворіє на психіатричну хворобу, тому прокурори подали клопотання до суду, щоб вбивцю госпіталізували до психіатричної лакарні із суворим наглядом.

Прокурори Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури скерували до суду клопотання про застосування до 33-річного мешканця шахтарського міста, який убив знайому, примусових заходів медичного характеру у виді госпіталізації до закладу надання психіатричної допомоги із суворим наглядом, – інформує прес-служба Волинської прокуратури.

Нагадаємо, уранці 29 листопада 2018 року чоловік під час конфлікту у себе в помешканні почав завдавати  потерпілій ударів ножем і не припинив цього робити тоді, коли вона почала втікати та вибігла надвір, спричинивши численні колото-різані поранення, унаслідок яких жінка померла.

Судово-психіатрична експертиза засвідчила, що  громадянин у момент скоєння злочину перебував у стані неосудності через наявне у нього психічне захворювання, відтак матеріали провадження скеровані до суду з клопотанням про застосування до нього примусових заходів медичного характеру. Далі – слово за судом.

Довідково: згідно ч. 5 ст. 94 КК України госпіталізація до психіатричного закладу із суворим наглядом може бути застосована судом щодо психічно хворого, який вчинив суспільно небезпечне діяння, пов’язане з посяганням на життя інших осіб, а також щодо психічно хворого, який за своїм психічним станом і характером вчиненого суспільно небезпечного діяння становить особливу небезпеку для суспільства і потребує тримання у психіатричному закладі та лікування в умовах суворого нагляду.




коментарів: 2
  1. Краще чим тюрма?жодної роботи немає, і як всім відомо ліків після яких видужують ще не винайшли.так ще напишіть як же називається ця хвороба???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер