<

Червоний мак, як символ пам’яті використають у Нововолинську 8-го та 9-го травня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:57 | 29.04.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
5
/ коментарі 2

з 2015 року, 8 травня в Україні щорічно відзначається День пам’яті та примирення, а замість “Дня Перемоги” відзначатиметься “День перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні”. Сьогодні, 29-го, квітня було узгоджено із міською владою Нововолинська ряд заходів які відбудуться у ці дні.

Голова організації ветеранів  війни та праці Нововолинська Леонід Дудар повідомив, про заходи, які відбудуться 8-го та 9-го травня.

8 травня

о 12:00 – зібрання біля пам’ятника “2-му Укріпрайону” біля школи №1, де відбудеться покладання квітів.

У цей день делегація ветеранів побуває на  могилі невідомого солдата у селі Космівка  та завітають у село Бортнів, де відбудеться покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам-прикордонникам.

о 15:00 відбудуться урочистості у Палаці Культури до яких приєднаються представники організації “Злагода” та міський голова.

9 травня

о 12:00  біля пам’ятника “Воїну прикордоннику Слава” відбудеться панахида та мітинг.

о 13:00 покладання квітів до пам’ятника “Воїну прикордоннику Слава” , до стели  Героям

Організація ветеранів війни та праці у Нововолинську налічує 837 людей.

“В ці дні буде використовуватись лише червоний мак, як символ пам’яті, якщо ж прапори – то лише національні”, – прокоментував Леонід Дудар.

Очільник Комуністичної партії у Нововолинську Меркулов Валерій інформує, що використання певних символів на заходах їхньою організацією ще вирішується. На його думку Прапор Перемоги повинен бути присутній на урочистостях.




коментарів: 2
  1. Червоний мак-якось дивно. Є навіть цукерки “Червоний мак” виробництва Рошен.Також не є зрозумілим на яке місце того мака вішати треба. Щось навидумує начальство…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер