<

Чергова поїздка на Схід: військовий капелан з Нововолинська везе захисникам свій автомобіль, планшети та приціл

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:31 | 31.08.2022 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
2874
/ Коментарі відсутні

Волонтерська група та військовий капелан вирушили на Схід до наших захисників, за зібрані кошти від небайдужих мешканців вдалось закупити шість планшетів, оптично-коліматорний приціл з нічним баченням, автозапчастини, форсунки та інше.

Окрім цього, представник ради церков «Скинія» Павло Гаврилюк віддає військовим свій автомобіль марки Гольф, адже раніше хлопці розповідали волонтерам про нестачу транспорту для ефективнішої роботи.

З допомогою читачів інтернет-видання «БУГ», нововолинських підприємців та працівників міської ради вдалось зібрати 40 700 гривень та придбати шість необхідних планшетів, що потребували військові.

Для наших захисників придбали планшети Tablet Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB 4G LTE вартістю по 5900 гривень кожен.

Хлопці висловили бажання решту коштів витратити на форсунки та паливний насос на військовий позашляховик. Цього разу закупили також автозапчастини, оптично-коліматорний приціл з нічним баченням та зимову шину на військовий автомобіль.

Минулої поїздки, вдалося зібрати на тепловізор та прилад нічного бачення, який уже використовується військовими з Нововолинська на передовій. Тоді вдалось зібрати кошти у сумі 43 тис. гривень на придбання необхідних приладів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер