<

Через три роки на місці недобудови в Нововолинську з’явиться чотириповерховий будинок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:21 | 29.05.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
758
/ коментарів 7

Міська рада підписала договір з фірмою «Чернівці-буд». Вона буде здійснювати реконструкцію недобудови на 5-му мікрорайоні у Нововолинську.

Як йшлося на Дні депутата, будинок буде чотириповерховий. Відповідний висновок зробила експертиза. Все, що вище 4-го поверху, будуть розбирати. Завершити реконструкцію планують через три роки.

Інвестор розповів, що після завершення будівництва, біля будинку облаштують стоянку, дитячий майданчик та місце для відпочинку.

28-го травня на засіданні сесії міської ради було підтримано рішення про підписання договору про спільну участь у реалізації проєкту добудови незавершеного будівництва.

Нововолинська міська рада отримає квартири, вартість яких дорівнює вартості об’єкта незавершеного будівництва. Йдеться про 3 мільйони 200 тисяч гривень.




коментарів: 7
  1. Не має різниці скільки квартир! Головне що зайшов інвестор , і ризикує своїми коштами виправити ситуацію , яка довгими роками стоїть пусткою в небеспечному стані ! І зробить красу !

  2. Славік, допоможи їм, доклади ще декілька десятків мільйонів, знайди покупців на стільки квартир і буде тобі 9-ти поверховий будинок.

    • Так я ж і кажу – знесли би краще все до 1 поверху, 3 квартири віддали би міськраді, а все інше – під магазини, котрих нашому місту дуже не вистачає. Суцільні ж плюси – не потрібно нічого докладати (а навпаки – продати розібрані будматеріали й вийти в плюс), покупців на квартири в рази менше прийдеться шукати… Залишиться наостанок тільки одна дрібниця – знайти здоровий глузд серед навколишньої 5-ти та 9-ти поверхової забудови.

  3. За тим “будівництвом” є кар’єр. Там мав бути наступний будинок. Цікаво що з ним буде. Засиплять, напевно…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа