<

Через повідомлення в інтернеті прокуратура відкрила провадження щодо правомірності викупу кінотеатру у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:40 | 6.09.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарів 6

Прокуратура відреагувала на повідомлення локальних інформаційних ресурсів щодо порушень у проведенні аукціону, під час якого було продано кінотеатр “Україна” в Нововолинську. На підставі публікацій та коментарів на сайтах поліція відкрила кримінальне провадження.

Про це “БУГу” повідомив прокурор Іван Васьовчик.

Він пояснив: у повідомленнях інтернет-ресурсів йшлося про те, що в аукціоні брала участь підставна людина, а у теперішнього власника кінотеатру недостатньо можливостей заплатити визначену суму тощо.

Прокурор відзначив, що на сьогодні конкретних відомостей про порушення у передачі комунальної власності в приватну немає.

Нагадаємо, що кінотеатр “Україна” купив місцевий підприємець Юрій Сиротюк за 4 мільйони 692 тисячі гривень 14-го липня на аукціоні, який відбувся у приміщенні Нововолинської міської ради. Про відкриття кримінального провадження підприємцю стало відомо з тих же сайтів, які моніторить прокурор.

“Аукціон стовідсотково відбувся чесно. Станом на сьогодні ні в поліцію, ні у прокуратуру мене не викликали. В інтернеті акцентують увагу на тому, що роботи біля кінотеатру призупинили. Справді це так, але не через перевірки прокуратури, просто на разі працюю над виготовленням технічної документації. І як, скажіть, цим сайтам вірити, коли читаєш і розумієш: половина матеріалу – неправда?

Думаю, комусь все-таки не дає спокою думка, що кінотеатр став приватною власністю. Написали, що підставна людина подала документи на викуп приміщення. У нас в місті всі один одного знають. Якщо інший мій знайомий, а не Гаврилюк, захоче його купити – то це підстава?

Очікував, що будуть конкуренти. Скажу лише, недешеве це задоволення, яке коштувало 220 тисяч доларів, а ще треба вкласти тисяч 500-600. І от 10 років кінотеатр нікому не був потрібен, а тільки купили – починаються проблеми.

Як власник приміщення, я мав би бути повідомлений, яка причина відкриття провадження. Виходить так: без мене мене женили”, – прокоментував ситуацію Юрій Сиротюк.

Іван Васьовчик відзначив, що приводом, на підставі якого відкрили кримінальне провадження, стала також новина на інтернет-ресурсі “БУГ”. Однак публікація від 14-го липня “Кінотеатр “Україна” в Нововолинську пішов з молотка за 4 мільйони 692 тисячі гривень. Новий власник – Юрій Сиротюк” не містила жодних відомостей про порушення в процедурі проведення аукціону.

“Коли ми прийдемо до конкретного висновку з даного питання – повідомимо про результат”, – підсумував прокурор.

Розслідування триває.




коментарів: 6
  1. Для прокурора Васьовчика…Доповнив Українку (надіюсь, не образиться)…
    Як щось нормальне хочуть зробити, то відкривають кримінальні справи, а як мільйони крадуть з-під носа… Є ФАКТИ, ФОТО ТА ВІДЕО!Взяти роками неякысне укладання асфальту по цілому місту… беушні теплоізоляційні труби по Маяковського(біля 1 млн.грн. з міського бюджету), біля буд.№24,25, на 15-му мікрорайоні… сквер біля пам’ятника Прикордоннику за 560 тис грн.(де два вагони відсіву на паперах, чомусь в реалі зникли)… вся ливнева каналізація… навпроти маг”Колібріс” що на 15-му мікрорайоні… бордюри, які розсипалися по Некрасова, по місту, розсипаються біля буд.№2, 6-ого мікрорайону. І БАГАТО ЧОГО ІНШОГО. То це все норма!!!
    Де правда?!!

  2. називається….НЕ ЗАВАЖАЙТЕ ЛЮДИНІ РОБИТИ ХОРОШІ СПРАВИ ДЛЯ МІСТА (я про Юру Сиротюка та кінотеатр який розвалюється)…
    Краще дожміть, відкрийте знову, повторно перевірте кримінальне провадження по тих беушних трубах по вул.Маяковського на один мільйон гривень!

    • Так! Де результати екпертизи по рурах прокладених на Маяковського? Хто затягує цю РЕЗОНАНСНУ справу?! Хто спускає її на гальмах?!

  3. Замість того,аби боротися зі злочинністю,прокуратура,бореться з бізнесом.Ну,зрозуміло,що без фінансових вкладень,кінотеатр,так і залишиться руїною,або стане притоном в центрі міста.А прокуратурі треба показати роботу,Ось і стараються,бо справжніх злочинців,або бояться,або кришують.Нічого не міняється

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер