<

Через погіршення погодних умов правоохоронці звернулися до водіїв

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:29 | 13.01.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У зв`язку з цим Нововолинський відділ Національної поліції у Волинській області закликає водіїв бути особливо обережними за кермом та при можливості обмежити використання автотранспорту.

Вирушаючи в дорогу, обов’язково перевірте технічний стан авто: зверніть увагу на стан зовнішніх світлових приладів, склоочисників та обігрівачів салону. Не забувайте про встановлення на своїх автомобілях шин із зимовиммалюнком протектору, що значно покращить керування транспортним засобом.

Неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху: не перевищуйте  швидкість, користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтеся безпечної дистанціїта правил  паркування  (аби  не  заважати  роботі  снігоприбиральної  техніки). Зособливою обережністю  рухайтеся по мостах та естакадах, не здійснюйте ризикованих  маневрів, в обов’язковому порядку  рухайтеся з  увімкненим ходовими  вогнями чи ближнім світлом фар.

По можливості утримайтеся від поїздок на власному транспорті, особливо надалекі відстані. Якщо  виїхати  вкрай  необхідно, будьте особливо  уважними таобережними за кермом.   Не нехтуйте власною безпекою та безпекоюпасажирів, уважно стежте за прогнозами синоптиків та дотримуйтеся порад паравоохоронців.  Якщо  під час руху ви побачили, що хтось через Негоду потрапив  у скрутне  становище,  викличте на допомогу інспекторів поліції або аварійні служби.

До уваги пішоходів! Вулицю можна переходити тільки у відведених місцях! Пам’ятайте, що ваша безпека, в першу чергу, залежить від вас.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа