<

Через несанкціоноване захоронення відходів ТзОВ “Птахокомплекс “Губин” зайнялася прокуратура

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:15 | 8.07.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ коментарі 4

Володимир-Волинська місцева прокуратура вимагає від ТзОВ “Птахокомплекс “Губин” відшкодувати шкоду, завдану навколишньому середовищу.

Про це повідомляє повідомляють у прес-службі прокуратури області.

Володимир-Волинська місцева прокуратура звернулася до Господарського суду області з позовом, щоб зобов’язати Товариство з обмеженою відповідальністю “Птахокомплекс “Губин” відшкодувати збитки, завдані порушеннями вимог природоохоронного законодавства.

Підприємство, порушуючи Закон України «Про відходи», вивозило та зливало відходи від виробництва у вигрібні ями, котрі не пристосовані для утилізації нечистот й спричинило забруднення нітратами, хлоридами та сульфатами земельної ділянки площею 112 кв. м. на території забійного цеху у Нововолинську.

Факти несанкціонованого захоронення відходів виробництва зафіксовані Державною екологічною інспекцією. Шкода, завдана державі такими діями посадовців підприємства, становить понад 104 тисяч гривень.

Державна екологічна інспекція надсилала ТзОВ претензію на цю суму з вимогою в місячний строк відшкодувати завдану шкоду, проте претензія залишилася без відповіді, а шкоду досі не відшкодовано.

У ситуацію втрутилася прокуратура, і в суді прокурори вимагатимуть від підприємства відшкодування збитків, завданих порушеннями вимог природоохоронного законодавства.

Нагадаємо, що у Нововолинську підприємство “Пан курчак” розпочало роботу над будівництвом нового цеху по спалюванню пір’я.




коментарів: 4
  1. Незрозуміло, яким боком тут Нововолинська міська рада? Що, В. Сапожніков вже став на бік своїх бідолах-виборців? Із друзів-захисників олігархів у їхні вороги? :))) А хто ж нас тоді нагородив смердючим “Курчаком”, продавши землю С.Мартиняку по 15 грн. за кв. метр, і видавши це за свою “ве-е-е-лику перемогу”. Я знаю що він скаже: “А це не я! Так депутати вирішили!” А хто ж, тоді В.Б., формує порядок дня сесій? Ви ж і формували! Згідно ЗУ про ОМС. А хто віддав Харчкомбінат під ОЖК і “Маселко”, взагалі без рішення сесії МР? Ох і дорого прийдеться платити за свої, нібито, корупційні “барикади”!

    • Розумним громадянам-все зрозуміло! Треба читати,слухати та переглядати офіційні ЗМІ де пишуть та показують правду-матку! Все то робилося по Законах рідної неньки України! Все чесно і прозоро для громади нашого міста!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця