<

Через боржників у Нововолинську добросовісні платники комуналки сидітимуть без гарячої води

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:11 | 24.04.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Нині мешканці не заплатили за спожитий ресурс понад 25 мільйонів гривень, а «Нововолинськтеплокомуненерго» боргує НАК «Нафтогазу» близько 36 мільйонів гривень.

Ситуацію прокоментував директор КП «Нововолинськтеплокомуненерго» Анатолій Гаврилюк. «Заборгованість за газ виникла через невчасну оплату користувачів за комунальні послуги та їх великі борги підприємству «Нововолинськтеплокомуненерго» (станом на 01.04.2018 р. – 25500 тис. грн.). Тому гаряче водопостачання у весняно-літній період здійснюватися не буде», – повідомив головний тепловик міста, – пише Нововолинськ.сom.ua

«Заборгованість за газ виникла через невчасну оплату користувачів за комунальні послуги та їх великі борги підприємству «Нововолинськтеплокомуненерго» (станом на 01.04.2018 р. – 25 млн. 500 тис. грн.). Тому гаряче водопостачання у весняно-літній період здійснюватися не буде», – повідомив головний тепловик міста.

«Гаряча вода для нас збиткова. Лічильників люди не мають. Ми проводимо нарахування із розрахунку 3 куб.м. на людину. Але зазвичай у помешканнях проживає інша кількість людей, ніж зареєстровано. Коли порівняти нарахування, які ми проводимо із фактичниною кількістю води, що відбирається через центральні теплові пункти, то ми у величезному збитку. Використовуюється води набагато більше, ніж за неї платять», – прокоментував головний тепловик міста.

Окрім того, Анатолій Гаврилюк зазначив, що у Нововолинську почали активніше боротися із неплатниками комуналки. На усіх боржників тепер подають до суду. Справа в тім, що судовий збір значно зменшився – від 800 гривень до 160. Раніше притягати до відповідальності було надто дорого, підприємство «Нововолинськтеплокомуненерго» не могло вдаватися до таких витрат, боржникам надсилали попередження, тепер у тепловиків розв»язані руки, і всі, хто не сплатив за тепло вчасно, отримають виклик до суду.




коментарів: 2
  1. «Використовуюється води набагато більше, ніж за неї платять», – прокоментував головний тепловик міста. Нехай згадає Коптюка, з його “новими” трубами прокладеними за мільйони, скільки гарячої води, через пориви не потрапляє до споживача, тисячі літрів? Хто проплачує ці збитки нанесені Ґромаді (споживачі з власної кішені.)? Через КОПТЮКА у Нововолинську добросовісні платники комуналки сидітимуть без гарячої води та з “новими” відремонтованими Коптюком дорогами. Хто цього злодюгу допускає до виконання робіт ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок