<

Чекають на дозвільні документи: показали відреставроване приймальне відділення Нововолинської ЦМЛ та новий томограф

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:40 | 16.07.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
1602
/ коментарів 11

У реконструйованому приймальному відділенні Нововолинської центральної міської лікарні встановили комп’ютерний томограф.

У медзакладі очікують на дозвільні документа на початок роботи відділення та введення в експлуатацію томографа, які мають бути вже найближчими днями. Це дозволить опорній лікарні запрацювати на повну потужність, повідомляє голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко у фейсбуці.

Реконструкція приміщень першого поверху хірургічно-травматологічного корпусу Нововолинської центральної міської лікарні для відділення екстреної медичної допомоги проводилась за кошти державного бюджету в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Загалом виконано та профінансовано робіт на 5 млн 547 тис. 767 грн, з яких співфінансування з місцевого бюджету – 300 тис. грн.

Окрім будівництва сучасних приймальних відділень європейського зразку, в рамках програми передбачено й закупівля устаткування і обладнання, яке затверджено МОЗ України для всіх приймальних відділень. Так, для медичного закладу за державні кошти куплений новий комп’ютерний томограф.




коментарів: 11
    • Комунальне НЕКОМЕРЦІЙНЕ підприємство “Нововолинська центральна міська лікарня”, цим все сказане. З жовтня 2020 року, як ексмер Віктор Сапожніков с губернатором головою Волинської ОДА Юрієм Погуляйко перерізали стрічку, приміщення стоять пусткою більше 9 місяців і ще досі очікують на дозвільні документа на початок роботи.

      • За кошти державного бюджету в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

    • Якщо послуга профінансована НСЗУ, то для пацієнта мала б бути безоплатною при наявності електронного направлення.
      Питання лише, чи буде? Хочеться вірити, що так!

  1. Ще треба здати в експлуатацію, 9 місяців тягнеться, тоді будемо бачити, як мер вирішить. Кисневу станцію, кричав, я не я, якщо не здам 1 квітня. Сьогодні вже 18 липня. Цікаво? Чи є кримінальне відповідальність за бездіяльність мера, секретаря та заступників, при цьому всьому безладі, отримуючи заробітні плати більш ніж по 50 тис. грн. на місяць.

  2. Вам би все безоплатне, а на ,що ж тоді тратити гроші, що є в кармані, може хоча б на акційне пиво в” АТБ”?

  3. Лікарня КНП НЦМЛ уклала договір з національною службою здоров’я про надання медичних послуг (пакети послуг – певні операції, пологи, стаціонарне лікування та все інше) для пацієнтів. Для громадян вони є безкоштовними і їх немало. В обов’язки керівництва лікарні є ОПРИЛЮДНЕННЯ переліку медичних послуг та повідомлення пацієнтів про його право на отримання певних медичних послуг за програмою медичних гарантій. А право громадян міста – знати і користуватися ними безкоштовно.
    Платні мед. послуги лікарня пропонує тільки після надання всіх послуг за програмою медичних гарантій.

    • я зараз перебуваю в лікарні і щось ніхто безоплатно нічого мені не пропонував . одне що я чую це плати , плати і ще раз плати … завтра треба написати запит до депутатів , щоб розібрались з паном Шепеликом , за що ми маємо платити ! дуже багато фактів корупції є зафіксовано …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок