<

Був перебитий номер двигуна: у Нововолинську під час реєстрації вилучили легковик

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:43 | 19.02.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
216
/ коментарі 4

18-го лютого під час реєстрації «Volkswagen Golf» в Нововолисньку виявили, що номер двигуна нанесений кустарним способом. 

Про це інформує поліція Волині.

Транспортний засіб вилучили та помістили на арештмайданчик.

Схожі випадки трапились цього дня і в Луцьку та Луцькому районі.

Так, в обласному центрі Волині патрульні зупинили автомобіль «Mazda 323», під керуванням 33-річного місцевого жителя. Під час перевірки документів з’ясувалося, що номер кузова автомобіля не співпадає із номером, вказаним у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу.

На місце прибула слідчо-оперативна група, легковик та документи вилучили.

А в Луцькому районі під час перереєстрації автомобіля «Volkswagen Vento» 31-річного жителя Рівненської області експерт регіонального сервісного центру МВС виявив ознаки механічної обробки номерів кузова транспортного засобу. Транспортний засіб також вилучили та помістили на арешт майданчик.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) та ч. 1 ст. 290 (нищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці Волині нагадують, що на офіційних сторінках сервісних центрів МВС України можна перевірити авто за VIN-кодом та дізнатися, чи не має воно сумнівного минулого. 




коментарів: 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер