<

«Будемо відстоювати відділення»: Топорівський прокоментував ситуацію з закриттям «Ощадбанку» в Благодатному

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:45 | 2.09.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
8
/ 1 коментар

У Благодатному за чутками закривають філії «Ощадбанку». Журналісти БУГу звернулись за коментарями до керівників Нововолинського відділення і філії Благодатного, проте там інфомацію про закриття не підтвердили. Натомість селищний голова розповів, до сільради приходив лист із проханням погодити закриття філії через нерентабельність, проте сільрада у погодженні аргументовано відмовила.

У Нововолинському відділенні “Ощадбанку” журналістам БУГу не підтвердили і не спростували інформацію про закриття філії в Благодатному.

Начальник філії Ощадбанку в Благодатному Едуард Ковтун на запитання про закриття відповів:

“Поки що рано щось коментувати, тим більше, що по телефону. Якщо по-чесному, щось коментувати ще ранувато, тобто рішення якогось немає.”

Олександр Топорівський, селищний голова Благодатного зазначив, що до сільради надійшов лист від директора центральної філії “Ощадбанку” в місті Нововолинськ, де йдеться про попередньо прийняте рішення закрити філію в Благодатному і погодити дане рішення селищною радою:

“Прийшов такий лист, де керівництво банку просить селищну раду погодити попереднє рішення про закриття, оскільки ця філія вже давно не приносить прибутку. Ми не згідні з цим, таке рішення не погодили, і надіслали обгрунтованого листа з проханням цього не робити. Звичайно, аргументували чому відділення потрібне і написали деякі речі, які можуть покращити фінансову ситуацію.

Ми будемо відстоювати це відділення як і в свій час відстоювали відділення “ПриватБанку” – його двічі хотіли закривати, але шляхом переговорів нам вдалося цього уникнути. Я контактував із директором відділення Нововолинська, це питання ніби зняте”

Питання закриття філії “Ощадбанку” для жителів Благодатного актуальне: окремим категоріям населення (пенсіонерам та людям з інвалідністю) це принесе чимало незручностей, адже щоб здійснювати банківські операції їм доведеться їздити до Нововолинська.




один коментар
  1. от совки в цьому Благодатному… сказано вам – соціалізм давно закінчився ! “Все для людей !” здохло ! зараз все заради доляра !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер