<

“Ми будемо при перегляді бюджету вугілля всім показувати!” – Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:38 | 13.02.2015 / Нововолинськ / , /
Перегляди
0
/ 1 коментар

На порядку денному у Верховній Раді – година запитань до уряду.

Представник нашого 19 округу Ігор Гузь звернувся знову до пана Демчишина. Спершу народний обранець подякував міністру за візит у регіон, який є важливим для їх обох, а зрештою і для всієї України – на вугільну Волинь.

Нардеп поцікавився чому не підписаний очільником міністерства меморандум та запитав, не вже знову 10 шахта Нововолинська під питанням.

Депутат попередив: “Я привіз кусок вугля такий великий з Нововолинська. Ляшко землю їв,а ми будемо при перегляді бюджету вугілля всім показувати!”.

Пан міністр зауважив, що меморандум він підписав, як і директори шахт директори об’єднань та Зюков – всього понад 20 учасників.

На запитання нардепа щодо профспілок, що не підписали меморандум, Демчишин зазначив, що частина таки поставила підпис, ще частина – з зауваженнями. Однак, результат є. Кошти визначені. міністерство зробило засилку на Кабмін, і тепер – усе в руках депутатів.

Реформа вуглепрому складна й через соціальні фактори – передбачається оптимізація, а отже закриття. Ряд шах буде ліквідовано.

Чи є серед переліку Нововолинські шахти невідомо.

При потребі інтернет-видання БУГ готове надіслати у парламент ще трохи вугілля, якщо шматка привезеного Ігорем Гузем буде недостатньо.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер