<

Борис Карпус закликав нововолинців подавати заявки на громадський бюджет

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:16 | 29.10.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарі 3

Борис Карпус закликав мешканців Нововолинська подавати проєкти громадських ініціатив на покращення розвитку міста. 30-те жовтня до 16:00 – останній день прийому заявок.

Про це він повідомив у відео, яке опублікував на своїй сторінці у фейсбуці.

Громадський бюджет надає можливість кожному жителю брати участь в розподілі місцевого кошторису через створення проєктів для покращення міста.

На ініціативи містян у 2021 році буде виділено 500 тисяч гривень з міського бюджету. Максимальний розмір фінансування одного проєкту – 50 тис. гривень.

“Подавайте свої проєкти і голосуйте за цікаві ідеї. Проєкти, які найбільше підтримають мешканці, будуть реалізовані з бюджету міста”, – зазначив Карпус.

Як подати проєкт

Перед тим як подати проєкт на участь у Громадському бюджеті, необхідно ознайомитись з Положенням про Громадський бюджет у місті Нововолинську.

Для подання проєкту необхідно заповнити бланк проєкту Громадського бюджету міста.

Щоб подати проєкт, необхідно заповнити форму.




коментарів: 3
  1. відкрити чотири Бербер шопи для наших красунчиків в шортах та шльопанцях

    • Для спровжньго барбар шопа треба майстри ЧОЛОВІКИ. В нашому місті майстрів мало. В такому закладі жінка може бути або адміністратором або мити голови

  2. Боря, що таке 500 тисяч для цілого нашого міста. Розійдуться й не помітиш. Краще було б зробити кілька нових доріг на самих проблемних вулицях, як от наприклад, Шкільна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок