<

Борис Карпус закликав активістів приїхати 15 жовтня у Грибовицю та не допустити будівництва цементного заводу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:40 | 14.10.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
16
/ коментарі 3

Напередодні місцевих виборів Грибовицька сільська рада збирає сесію задля прийняття ганебного рішення – дати дозвіл на будівництво цементного заводу на території 5-ої шахти.

Про це під час прямого включення на фейсбуці повідомив кандидат на посаду Нововолинського міського голови, ексдепутат міської ради та помічник народного депутата Ігоря Гузя Борис Карпус, – передає Нововолинський інформаційний портал.

Нагадаємо, нещодавно чимало активістів вимагали дати СТОП цьому питанню зараз, а розглянути його вже після проведення місцевих виборів у спокійному режимі з максимальною публічністю.

Однак, схоже, що, попри це, Грибовицька сільська рада вирішила в останні дні своєї каденції таки дати дозвіл на будівництво, яке наразі викликає багато запитань.

Як повідомив Борис Карпус, під час зустрічей у Благодатному, Грибовиці, Грядівській сільській раді, у дворах Нововолинська, в установах, орагнізаціях та на підприємствах – усюди люди закликали недопустити будівництва цього заводу.

“А тепер ми закликаємо усіх небайдужих прийти завтра о 10:00 на сесію та не дозволити депутатам прийняти цього необдуманого рішення. Адже досі з людьми так ніхто і не радився щодо цього. Публічного обговорення чи громадських слухань ніхто так і не влаштував”, – зазначив Борис Карпус та звернувся до депутатів Грядівської сільської ради з проханням не приймати жодних рішень, які у подальшому можуть нашкодити великій новоствореній Нововолинській громаді.




коментарів: 3
  1. Новий мер хоче розвитку, робочих місць у нововолинську, а сам закликає людей щоб люди не дали будувати завод… А це робочі місця, бюджет міста ітд.. Хай будують бо людям в місті нема де працювати з гідною зарплатньою.. а ви пане мер краще слідкуйте за курчаками кроноспанами і ливарними заводами…шахти закриваєте.. де люди подінуться?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок