<

Борис Карпус відповідав на запитання у прямому ефірі БУГу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:01 | 23.10.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3
/ коментарів 28

Кандидат на посаду Нововолинського міського голови Борис Карпус відповідав на запитання читачів та глядачів БУГу у прямому ефірі.

Ефір транслювався на фейсбуці видання.




коментарів: 28
  1. 1. Яким чином буде здійснено перехід на автономне опалення? За чий кошт?
    2. Яким чином Ви звільните керівників установ міста, яких обіцяли звільнити? (Мороз, Чайка, Гаврилюк етс)
    3. Чи буде добір працівників у новостворені дошкільні установи в приміщеннях, звільнених від прокуратури, суду, податкової, центру зайнятості та інших колишніх дитячих садочків?

  2. живу на 5-му. розказувала сусдіка, що ви хочете навести порядок на озері. що то має бути там?

  3. чи закриють садочок в Тишковичах після приєднання до міста?

  4. Борис, чи правда, що у нашу лікарню краще не заходити, бо там кишить коронавірусом?

  5. коли буде відремонтована дорога на вулиці Льва Толстого, вже і Шаповал був, і журналісти приїжджали, а результати нема. ми далі після дощу як у річці живемо!!!!

    • Те, що ви так живете 25 років вас не смущає, Еміліє? Не набридло гризти команду в фейсбуках? Погризіть ліпше мера, поки ще можна. Ви як ніхто розбираєтесь в паразитах)

  6. що будете робити, якщо програєте вибори мера? Сапог буде мстити по любому

  7. от я щось не зовсім розумію ту вашу програму смарт сіті. що то таке? вона стосується лише пенсоінерів???

  8. В місті недобудови і квартирні питання незакриті
    Що будете з ними робити?

  9. Щор буде з криміногенною ситуацією в місті? Як впливатиме міський голова і міська рада на вирішення проблеми?

  10. До останнього моменту не збиралась за вас голосувати, думала буду за Бадзюня.Поки не викинули фото з могилок. Якщо вже вороги і таким не гнушаються, то значить таки треба голосувати за вас, якщо вороги падають настільки низько.
    Бажаю терпіння у подальших починаннях.
    І ще прохання, обов’язково приберіть монумент укріпрайону біля школи 1, бо то були НКВД. В мене взагалі питання, що там робить такий пам’ятник і як Сапожніков допустив, аби то було, більше того , люди до нього квіти кладуть!!! В нас в Нововолинську було 7 тисяч репресованих, а тут пам’ятник НКВД!

  11. Борисе, що ви плануєте робити задля подолання таких страшних проблем міста як наркоманія і алкоголізм серед населення, зокрема і серед молоді. Навіть діти знають де можна дістати “таблетки”.

  12. Живу по Нововолинскій, весь день нема чим дихати!!!!!! Що робити? І що Ви збираєтесь зробити?

  13. Цією проблемою ніхто не займався і певно ніхто ніколи не займеться. Я про стан житлових будинків в місті. Немає різниці там ОСББ чи ні: течуть дахи, відвалюються сушилки, падають балкони, відколюється плитка і ще безліч проблем, на які в ОСББ просто нема коштів, а ЖЕК ніколи цього не зробить. Колись ви залучали гранти. Як буде рятувати Борис Карпус – міський голова. Ну і звісно освітлення кварталів, бо в дворах темно хоч в око стрель

  14. Мій син ходить в школу 5, коли вчилася старша дочка, скарг на харчування не було. Тепер і ціни страшні. І не смачно!! Як вирішити цю проблему, я хочу щоб діти харчувалися і недорого і ситно і смачно і корисно!

  15. 1. Що там будете робити з памятником АТО?
    2. В місті жахливі тротуари і ще жахливіші дороги на самострої, з чергою на асфальтування нічого не ясно. Моя теща сподівається що коли її будуть ховати то труну понесуть по асфальту, бо коли ховали сусідку, то катафалк застряг.
    3. Куди ви подінете славнозвісного Коптюка? Мало того що він бракороб і халтурник, який певно освоїв немало наших коштів, він ще й мало платить працівникам!

  16. В дворах ви обіцяли, що ні Рожелюка, ні Коптюка, ні Сторонського, ні Чайки, ні Гаврилюка небуде більше. А хто ж буде вигравати тендери, якщо всі вигравав Сантех Монтаж??

  17. Борис Сергiйович! На жаль, довелося виiхати за кордон i не зможу проголосував за Вас. Але буду вболiвати! Якщо Вам все ж таки вдасться виграти цi вибори, люди повiрять в змiни i у них з ‘явиться нарештi НАДIЯ… Дуже прошу Вас, не розчаруйте iх! Залиштесь в iсторii мicта ТИМ САМИМ МЕРОМ, який зрушив з мертвоi точки корупцiю i занедбалiсть в мiстi! Шанувальниця

  18. одна з головних проблем нашого міста – це наркоманія! як ви плануєте з цим боротися?

  19. Шановні! В інфекційному відділені немає гарячої води. Хворим не має де підм.Помитися, а лежать по півмісяця. А ви такі проблеми робите.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер