<

Борис Карпус від команди Ігоря Гузя балотуватиметься на міського голову Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:47 | 27.07.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
17
/ коментарів 5

Народний депутат Ігор Гузь та його команда братимуть участь на місцевих виборах восени 2020 року. Борис Карпус – кандидат на посаду Нововолинського міського голови від команди депутата.

Про це він розповів у відео, опублікованому на офіційній сторінці Карпуса у соціальній мережі.

“Я прийняв рішення балотуватися на посаду Нововолинського міського голови. Запрошую у свою команду. У мене є чітка програма. Ми діятимемо рішуче. Місту потрібні зміни”, – упевнений Борис Карпус.

Свою позицію щодо участі команди парламентаря у місцевих виборах Ігор Гузь пояснив так: “Час Віктора Сапожнікова минув. Корупція, бардак, закритість – це ознаменує майже 25 років керування Сапожнікова. Нововолинську потрібні зміни!”

“Наша команда визначилася із кандидатом на посаду Нововолинського міського голови. Це — Борис Карпус. Знаю його 15 років. 6 років він є моїм помічником-консультантом, очолює фонд “Прибужжя”. З Борисом Карпусом я пройшов майже кожен двір, установи у Нововолинську. Я довіряю йому. Він чесний. Це людина, яка має бажання, амбіції, мотивацію, яка готова змінювати ситуацію в Нововолинську. У випадку спільної перемоги — місто зміниться у кращу сторону!”, – додав нардеп.




коментарів: 5

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер