<

Студія БУГу: Борис Карпус про політичне минуле, місцеві проблеми і владу та чи піде в мери Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:19 | 9.09.2019 / Нововолинськ, Онлайн / /
Перегляди
2
/ коментарів 16

До студії інтернет-видання «БУГ» завітав громадський та політичний діяч, активний мешканець Нововолинська Борис Карпус.

Ми розпитали, яке відношення Борис має до партії Святослава Вакарчука «Голос» і чи буде брати участь від цієї політичної сили на місцевих виборах. Чому в своїх дописах у фейсбук використовує лозунг Петра Порошенка “Жити по-новому” та нагадали, як Борис від БПП «Солідарність» балотувався на виборах до Нововолинської міської ради в 2015 році, підготувавши невеличкий подарунок.

Борис Карпус був депутатом місцевої ради 2-х каденцій і знає роботу зсередини. Писав у фейсбук, що не дружить з Віктором Борисовичем (мером Нововолинська – ред), то ж запитали чому. Нагадали за опозиційне об’єднання депутатів міськради у фракцію «Спільна думка», куди входили і місцеві підприємці, і депутати-регіонали, поговоривши про роботу в часи депутатства.

Борис Карпус вважає, що бути завжди в одній партії – це застарілі речі. Та гадає, що станні місцеві вибори показали – Нововолинськ готовий змінювати владу.

«Міський голова Нововолинська: так чи ні?» – запитали в Бориса.

Про це та інше – у розмові з журналістом БУГу.




коментарів: 16
    • Все правильно Борис каже! 100%! А от, про вашим ,і нашим, то в вас, пане-товарищу комсомольцю, належало б запитати. Де конкретні результати вашої громадської діяльності? Тому, вам, краще помовчати, і не заважати працювати молодим патріотам!

    • Щось, не чув альтернативних “думок” від нововолинських депутатів – всі рішення міського голови приймаються і освячуються… Що буде в Нововолинську? Колись Сапожніков “піде” з мера, як Рожелюк на пенсію… Стане почесним головою, наприклад, як Рожелюк радником, і буде надалі вами керувати… А мером “поставлять” того, хто сподобається Сапожнікову.

      • Пан Сапожніков ефективний мер і талановитий господарник та управлінець! Якщо б це було не так, то нововолинці не обирали би його своїм мером стільки разів поспіль.

        • Я вже писав, не один раз, як В.Сапожнікова “обирали мером”. Як до пенька.

  1. Кращого мера як Віктор Борисович не може і бути! А би не було гірше як прийде до влади хтось інший

    • Як ви точно написали! Прийде! Саме прийде, бо в нас не обирають! А якщо і обирають, то не розумом… Настійливо прошу, і не перший раз-приведіть хоч один приклад чогось хорошого, що зроблено в Нововолинську за останні 25р.? Ну хоч посперечайтесь.

  2. Сапожнікова в шию гнати пора разом з його комуністичною шайкою! Що він зробив доброго? часи по серед дороги поставив за 85 000 грн. Чи створив він хрєнов господарник комісію по боротьбі знаркоманією у місті. Що доброго він зробив? курчак чи кроноспан? побудував тенісний корт для непопулярного виду спорту й тим відмив гроші. Що забулися як казав Лукашенко “что ето за мер Нововолинска что у него дом больше чем у моих министров” заякі шиши він побудував це?

      • Одне смердоття і руїни – оце підсумок “господарювання” по всій країні ! Клятий сапог !

    • а ще він не зробив дороги, як при клятому соціалізмі, медицину, як при клятому соціалізмі, освіту, як при клятому соціалізмі, не забеспечив своєчасну зарплату, в кращих традиціях совка і багато іншого ! Все це можна розглядати як досягнення, бо вони віддаляють від клятого соціалістичного минулого і наближають до світлого капіталістичного майбутнього ! Слава !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок