<

Сумнівному та неперевіреному інвестору не дозволимо звести цементний завод під Нововолинськом, – Борис Карпус

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:14 | 17.09.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
53
/ Коментарі відсутні

17-го вересня потенційний кандидат на міського голову Нововолинська Борис Карпус та активістка Марина Єлева поспілкувалися з головою Грибовицької сільської ради Павлом Степанцем. Тема робочої зустрічі – бажання інвестора побудувати на території 5-ої шахти цементний завод.

За словами Карпуса, до нього часто звертаються люди з питанням, чи буде побудований завод, цим питанням переймаються, воно важливе. Адже навколо Нововолинська уже є кілька підприємств і заводів, які “чадять”.

Він і його команда за інвестиції, але підприємство, яке звернулося з проханням про виділення ділянки на 5-ій шахті, викликає певні сумніви.

Цементний завод на території 5-ої шахти неподалік Нововолинська: про спілкування з інвестором та про загрози для екології розповіла Марина Єлева

Як відзначила Єлева, поки будуть передавати землю Грибовецькій сільраді, є час, аби інвестор надав відповіді, якщо він дійсно планує тут будувати завод. А поки що він не зміг відповісти на запитання про технологію виробництва та надати відповідні документи, плани та зразок договору.

Цементний завод поблизу Нововолинська: інвестор на сесії Грибовицької сільради просив дозвіл на використання ділянки шахти №5




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер