<

Борис Карпус працював у моїй команді, а тепер я працюю у його, – Ігор Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:24 | 20.11.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Народний депутат Ігор Гузь на першій сесії новообраної Нововолинської міської ради заявив, що на центральному рівні буде допомагати Нововолинську долати труднощі.

20-го листопада на засіданні новий мер Борис Карпус прийняв присягу та вручив посвідчення депутатам.

Нардеп привітав міського голову, зазначивши, що працював з ним протягом 6-ти років і тепер він є в команді Карпуса, а не навпаки.

“Хотів би привітати усіх депутатів, в тому числі з команди “За майбутнє”, список якої я очолював: він взяв найбільше голосів. Я бачу свою роль, як локомотива, який має на центральному рівні допомагати Нововолинську та долати труднощі. Скажу відверто, це не секрет, що з минулим керівником в мене не склалися такі стосунки”.

Гузь наголосив перед присутніми, що всіх має об’єднувати боротьба з пандемією коронавірусу та вирішення викликів, які будуть поставати. Це і питання бюджету та інвестицій, й ряд інших. За його словами, потрібно зробити все можливе і спробувати дуже швидко дати відповіді на ті питання, які ставили виборці.

Нардеп повідомив, що на наступному тижні Нововолинськ відвідає заступник Міністра розвитку громад та територій.

“Хотів би попросити всіх об’єднатися навколо розвитку міста. Адже більше 70-ти відсотків виборців Нововолинська голосували за різних кандидатів, які йшли з гаслами змін.

Потрібно відкинути амбіції та політичні проблеми. Ще днів 10 люди, які були при владі 25 років, будуть пробувати розгойдувати цей корабель, – зазначив Гузь.

Він висловив свої сподівання на співпрацю міста з обласною радою. Побажав всім новообраним депутатам та міському голові успіху та здобутків.

Моя відповідальність за ситуацію в Нововолинську зросла в рази і я її відчуваю. Буду максимально робити все можливе для того, аби допомогти місту пройти гідно ті виклики, які нас чекають”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця