<

Боротьба за життя триває…Допоможіть Тетяні Куценко з Нововолинська перемогти хворобу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:12 | 21.02.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Онкохвора волинянка Тетяна Куценко, мама двох дітей, повідомила про позитивну динаміку у лікуванні та просить допомогти подолати хворобу до кінця. 

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

Тетяні приписали препарат «Ібранс», на який щомісяця потрібно витрачати 43 тисячі гривень. Жінка хоче жити для свої дівчат, яким 14 та 8 років.

“Отже лікування успішне.Ура! Слава Богу! Надіюсь наступне КТ вже взагалі нічого не покаже.Дякую всім за все! Бережи Вас і ваші сім’ї Господь!”- дописує Тетяна.

У попередньому пості жінка зазначає, що динаміка позитивна препарат “Ібраніс” допомагає, хоча є і негативні наслідки, такі як атеросклероз.

“Позитивна динаміка печінки ,зменшилася пухлина на 8 мм. А от за легені завтра поїду до іншого лікаря в Луцьк взнавати, бо були 3 мм,а він описує як 5 мм. Але я надіюсь,що це все-таки помилка. От аорта мене не радує: атеросклероз — це побічна дія “Ібрансу”. Взагалі наступних три місяці буду надалі приймати “Ібранс”,так як з печінкою він справляється на ура. У мене було дуже багато пухлин ,а залишилася одна. Нових метастаз ніде не виявили, це теж дуже мене радує. Але тепер дорога на Луцьк і Київ до лікарів.Дякую усім за молитви! Бережи Вас і ваші сім’ї Господь!”, — йдеться у дописі.

Для подальшої боротьби та перемоги над хворобою Тетяні Куценко потрібно і надалі приймати дороговартісний препарат “Ібраніс”, тому жінка благає про допомогу!

Реквізити для допомоги: картка “ПриватБанку”: 4149 4991 1968 3579 Куценко Тетяна Валеріївна.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа