<

У Нововолинську виявили «лото»-заклад: меру надіслали лист щодо неналежної організації роботи з протидії гральному бізнесу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:08 | 24.12.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

23-го грудня в Нововолинську волинські поліцейські виявили та закрили гральний заклад. Вилучили тисячу гривень, обладнання, вирішується питання накладення арешту також на приміщення в якому знаходився незаконний бізнес.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волині.

Поліцейські виявили та вилучили гроші, а також все обладнання, яке використовувалося для організації незаконної діяльності, зокрема, п’ять комп’ютерів, три роутери, флешки, побутову техніку, камеру відеоспостереження, різноманітні кабелі, шнури та подовжувачі, меблі та документи.

Гральний заклад працював у Нововолисньку всупереч розпорядженню Кабінету Міністрів України від 20 грудня 2019 року № 1325-р «Про протидію гральному бізнесу», незаконно продовжував свою роботу.

Стосовно 31-річного та 19-річного місцевих жителів, які брали участь в організованих у закладі азартних іграх, поліцейські склали адміністративні протоколи за ознаками вчинення правопорушення, передбаченого ст. 181 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також встановили особу адміністратора закладу, котра надала доступ гравцям до участі в азартних іграх. 

За фактом зайняття гральним бізнесом відкрито кримінальне провадження. З приводу неналежної організації роботи щодо протидії гральному бізнесу на території міста та виконання урядового розпорядження керівник поліції Волині звернувся з відповідним листом до міського голови Нововолинська. 

Нагадаємо, у Волинській області прикрили майже 200 гральних закладів, зокрема у Нововолинську та Іваничах.

З 20-го грудня в Україні припинили діяльність майже 5300 гральних закладів. Для боротьби з гральним бізнесом створили понад 700 мобільних груп.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок