<

Бокоч ініціював проведення правоохоронних рейдів у Нововолинську через криміногенну ситуацію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:02 | 20.09.2021 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
1912
/ коментарі 3

До Нововолинської громади можуть направити працівників Національної гвардії та патрульної поліції. Правоохоронці проведуть додаткові рейди задля забезпечення належної охорони правопорядку.

20-го вересня на сесії обласної ради депутат Андрій Бокоч порушив питання криміногенної ситуації у Нововолинську, яка, на його думку, є критичною. А це, мовляв, зумовлює високий рівень соціальної напруги серед місцевих мешканців.

Андрій Бокоч повідомив, що в громаді фіксується значний рівень крадіжок, розбійних нападів, масштабним залишається незаконний обіг наркотичних речовин, на стінах будівель періодично з’являються надписи аерозольною фарбою із адресами телеграм-каналів, де можна придбати різного роду психотропні речовини. Через це, за його словами, нововолинці стурбовані, зневірені й не відчувають себе захищеними з боку правоохоронних органів.

Окрім цього, як зазначив депутат, від жителів надходять чисельні скарги щодо недотримання правил дорожнього руху, зокрема на часті перегони мотоциклістів та автомобілістів у вечірній та нічний час, в тому числі у житловій зоні міста, а саме: в районі вулиць Митрополита Шептицького, Миру, Святого Володимира, проспекті Перемоги та Дружби.

Аби хоч якось покращити ситуацію, Бокоч підняв депутатський запит до начальника головного управління Нацполіції в області Юрія Крошка та начальника управління патрульної поліції в області Андрія Крутня і попросив скерувати додатково до Нововолинської громади працівників Національної гвардії та патрульної поліції задля забезпечення належної охорони правопорядку.

Депутати обласної ради підтримали запит. Тож вже невдовзі у Нововолинську можуть відбутися чергові рейди правоохоронців.

Головне фото ілюстративне




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер