<

Богдан Бадзюнь прозвітував про роботу депутата Нововолинської міської ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:30 | 20.12.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
11
/ 1 коментар

Депутат Нововолинської міської ради Богдан Бадзюнь прозвітував про свою депутатську роботу за 2016 рік на інтернет-виданні “БУГ”.

Я, Бадзюнь Богдан Миколайович, народився 22-го червня 1970 року у місті Нововолинську, одружений, батько  трьох дітей, приватний підприємець, власник БОШ Авто Сервіс «Формула» та ТІР Сервіс. 25-го жовтня 2015 року, отримавши понад 30 % підтримки виборців 8 територіального виборчого округу, вдруге отримав мандат довіри представляти і, що важливо, відстоювати інтереси громади як депутат Нововолинської міської ради. Ціную довіру людей, це мотивує працювати для них та піднімати часом дійсно складні теми.

Першою моєю втіленою ініціативою став запуск соціальної реклами, спрямованої на залучення дітей до спортивних секцій та здорового способу життя. З білбордів відомі нововолинці, що досягнули суттєвих успіхів – футболісти Сергій Політило та Артем Федецький, гандболісти Дмитро Дорощук та Станіслав Жуков, баскетболісти брати Олександр та Андрій Перевозніки запрошували «Приходь на футбол», «Приходь на гандбол», «Приходь на баскетбол». До ініціативи долучився також підприємець Віталій Демянков.

Офіційний прийом виборців, як депутат міськради, провожу один раз в квартал у приміщенні МРЦ (молодіжний ресурсний центр). В інший час зустрічаюсь на робочому місці – територія БОШ Авто Сервіс “ФОРМУЛА”. Деякі питання вирішував самотужки, деякі зі своїми братами Бадзюнем В.М., Бадзюнем О.В., або в співпраці з нардепом Гузем І.В., деякі з допомогою міської влади.

З початку другої каденції і по сьогодні на міську раду надіслано 15 звернень та запитів. Проблематика різна – від встановлення лежачих перешкод на вулицях мого округу,  до ліквідації заводу «Екопротеїн».

Ряд звернень стосувалось доріг. Наприклад, разом з  релігійною громадою Церкви Святої Трійці (пастор Грицак В.І)  та мером Сапожніковим В.Б. вдалось вирішити питання  асфальтування ділянок вулиць Ломоносова (зроблена половина запланованої ділянки) та Маяковського (зроблена вся ділянка).

Чимало проблем перетинаються з діяльністю постійної депутатської комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури і спорту, головою котрої являюсь. Так, з найвагоміших досягнень вважаю виділення з міського бюджету коштів у розмірі 1,3 мільйон на спорудження на території навчально-виховного  комплексу «Нововолинська спеціалізована школа І – ІІІ ступенів №1 – колегіум Нововолинської міської ради Волинської області» сучасного спортивного майданчика зі штучним покриттям (співфінансування з фондом Ігоря Палиці «Тільки Разом», який виділив 3 мільйони гривень). Це суттєвий плюс для нашого міста, адже створення умов для занять спортом – один з кращих способів протидіяти наркоманії, алкоголізації та іншим шкідливим звичкам серед молоді та підростаючого покоління. Приємно і те, що завдяки належному і якісному освітленню на майданчику завжди людно, навіть в темну пору там бігають, грають футбол чи баскетбол – це вдала інвестиція в підростаюче покоління, в наше завтра!

Прийняв участь у реалізації проекту «ШАФКА для Учня» на базі школи №1 (директор Мороз С.В.). Ініціатива лікаря Крижановського С.А. була підтримана міським головою Сапожніковим В.Б. та виконана при допомозі заводу «КРОНОСПАН” (директор Покінська Н.П.), заводу БРВ  (директор Гоцка О.І.) та депутатів-підприємців Нагорного А.Є., Простапчука О.К., Шаповала В.В., Яреми В.Р., а також за допомогою небайдужих батьків учнів даної школи. Майже 700 школярів тепер мають свій індивідуальний простір.

Підтримали відомого волонтера і мецената Супронюка Петра Захаровича, котрий доклав неймовірних  зусиль до створення юнацької команди ( до 17 років) з футболу– “ Шахтар”, що стала учасником Чемпіонату України. Також Міська рада виділила на спортивну ініціативу 50 тисяч гривень. Хочеться висловити велику вдячність Супронюку П. З., котрий за власний кошт придбав для юних спортсменів транспортний засіб – комфортабельний автобус. Також подяка меценату та президенту футбольного клубу ДЮФК «Волинь» (Нововолинськ) Шведу Анатолію Іллічу. Можливість вдосконалюватись під пильним оком трьох тренерів Демоса Ю.В., Бортнійчука І.В., Кобеляцького Ю.О. мають 220 дітей.

Також з міської казни понад мільйон гривень пішло на головну спортивну арену міста стадіону “Шахтар”.

За мого сприяння як депутата і підприємця відбулись змагання всеукраїнського рівня, які вдруге організували молоді небайдужі хлопці та дівчата з клубу “ ДРАЙВ 2 НОВОВОЛИНСЬК “ – у День Незалежності місто приймало другий етап чемпіонату України з автослалому. Серед партнерів були Нововолинська міська рада, мер Сапожніков В.Б., ТзОВ «Кроноспан  УА», ТзОВ БРВ. Автомобілі – це вагома частина мого життя, тому значну увагу приділяю клубу автолюбителів «Драйв-2».

У складі делегації Нововолинської міської ради відвідав Республіку Білорусь (місто Кобрин) та Республіку Польщу (Варшавське воєводство, місто Отвоцьк), де переймали досвід діяльності органів місцевого самоврядування, взаємодію з місцевими підприємствами.

Підтримав звернення до Верховної Ради України щодо внесення змін до «Закону Савченко».

Статус помічника-консультанта народного депутата України Ігоря Володимировича Гузя – це суттєвий фактор, що стимулює до дій. Перебування в команді парламентаря розширює спектр роботи, працюю по місту не лише в межах свого округу, а деколи – і з питаннями обласного масштабу. Періодично проводжу прийоми громадян як помічник нардепа. Це ефективно як для налагодження комунікації з нововолинцями, так і сприяє кращому розумінню проблем жителів, змушує самовдосконалюватись, вчитись. Завдяки Програмі USAID РАДА був присутнім на навчанні, де розповідали про методи роботи депутата. Також відвідав Форум Розвитку Громад, презентацію Асоціацію місцевого самоврядування «Прибужжя», де була нагода налагодити комунікацію з представниками органів місцевого самоврядування Іваничівського, Володимир-Волинського, Старовижівського та Любомльського районів, перейняти досвід ефективних менеджерів, зрозуміти їх підходи до вирішення локальних проблем.

Шахтарське питання позитивно вирішується в першу чергу завдяки депутату Ігорю Гузю. У складі його команди побував на усіх діючих нововолинських шахтах. Спілкуюсь як з керівництвом вуглевидобувних підприємств, так і з простими працівниками та представниками профспілок. Вважаю, що шахту №10 потрібно добудовувати – це панацея для енергетичного ринку не лише регіону, а й країни, особливо з огляду на те, що частина копалень Донбасу – на окупованих сепаратистами землях. Волинь повинна залишатись шахтарським краєм!

Дуже корисним був візит до Тернополя, ініційований Ігорем Гузем. Делегати з Волині   вивчали досвід системи зовнішнього спостереження «Безпечне місто», реформи житлово-комунального господарства, ОСББ та роботу міського транспорту, міжнародної співпраці. Під час зустрічі з депутатом Тернопільської міської ради та директором комунального підприємства «Тернопіль Інтеравіа» Іваном Сороколітом мене зацікавила програма «Безпечне місто» – впровадження цієї програми, перш за все, зорієнтоване для відеонагляду за порядком у різних закладах, зокрема: у школах, дитячих садочках та лікарнях, біля торгових точок. Усі відео з камер спостереження зведені у єдину базу. Завдяки такому постійному моніторингу поліції вдається розкрити злочини набагато швидше, чи навіть попередити виникнення різних правопорушень. Система «Безпечне місто» об’єднує в собі більш як 220 камер відеонагляду. Позитивним є те, що колеги з Тернополя висловили готовність до співпраці з громадою виборчого округу народного депутата. Є велике бажання впровадити дану систему в нашому місті.

Також спільно з депутатом міської ради Володимиром Шаповалом був на брифінгу у Верховній Раді України, де піднімалось питання фінансування профтехосвіти. В рамках поїздки відбулась ще низка зустрічей, зокрема із заступником Міністра освіти та науки Андрієм Гевко, який роз’яснив ситуацію з передачі ПТУ на баланс області. Відбулась також розмова з Головою Комітету Верховної Ради з питань освіти та науки Лілією Гриневич. Ігор Володимирович Гузь посприяв у налагодженні контактів з представниками Департаменту протидії наркозлочинності.

Вертаючись до теми спорту, гадаю, що краща пропаганда – власний приклад. Займаюсь баскетболом, футболом, плаванням, тенісом, ранковий бігом та їздою на велосипеді.

Саме команда Ігоря Гузя подарувала місту таку родзинку як велопробіги. Що приємно – кожен раз велолюбителів все більше й більше, приваблюється і молодь, підлітки. Цьогоріч здійснили ряд велопоходів, з котрих найбільший (100 км) пролягав за маршрутом Нововолинськ – Бужанка – Дарницьке – Пархоменкове – Коритниця – Кладнів – Висоцьк – Бережці – Старовойтове – Коцюри – Любомль. Об’їхали цю територію Волині за 16 годин. Стартували о 7:00 з Нововолинська від пам’ятника Шевченка Т.Г.  і фінішували в Любомлі о 21:30.

Захоплююсь силою волі нашого парламентаря, котрий веде та  пропагує здоровий спосіб життя, не палить, не вживає спиртного. Мав можливість побувати в команді підтримки на перепливанні Згоранського озера.

Разом із сином Олександром та іншими волинянами (координатор Самооборони Волині Андрій Хведчак, голова Зимнівської ОТГ Вячеслав Католик, виконавчий директор Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя» Борис Карпус, помічник-консультант Ігоря Гузя Андрій Бокоч, громадський діяч Андрій Кравченко, сільський голова Заріччя Ігор Пальонка та інші) перемогли у футбольному двобої сусідів із Львівщини на чолі з Володимиром Парасюком.

Спільно з Ігорем Гузем здійснюємо контроль освоєння коштів, що місто отримало з держави. Особисто відвідав  майже всі ДНЗ (дитячі садочки ) та школи. Знаю більшість болючих питань, які по- можливості вирішуємо. Підтримую позицію нардепа щодо встановлення майданчиків для дітей – це плюс для міста.

Намагаюсь боротись за краще завтра мого міста, реагую на звернення активних громадян. Тому здійснюю виїзди на проблемні місця, зокрема вивчав проблему дорожнього покриття району самозабудови біля шахти 4. Ситуація катастрофічна, асфальту немає, до будинків підходять підземні води. Наслідую у цьому нашого парламентаря, що не боїться труднощів і йде до людей, відкритий до кожного, не уникає виборців, але намагається їх почути. Зустрічі на підприємствах, в трудових колективах і особливо у дворах – це потужний механізм, це можливість прямого контакту, без посередників.

Одним із перших підняв перед владою питання небезпечного підприємства «Екопротеїну». Завдяки впливу нардепа Ігоря Гузя  та рішучих дій міської влади проблема неприємного запаху вирішена!

Станом на сьогодні являюсь єдиним з депутатів міської ради, хто скористався правом допомоги помічника-консультанта. Взаємодія з Олександрою Струбицькою дає позитивні результати, за що їй дуже вдячний.

У наступному році продовжуватиму працювати для громади мого округу та міста, зосереджусь на роботі з народним депутатом, вникатиму у проблеми підтримки та розвитку підприємництва у регіоні, збереження вуглевидобувної галузі, підтримуватиму надалі церковні громади та  спільноту ГО «Світ для дітей», що робить велику справу – працює з дітьми із особливими потребами.

Впевнений, що Нововолинськ стане успішним українським містом з європейською душею!




один коментар
  1. Грицак з мером і без бадзюнів непогано СПІВПРАЦЮЄ.А без них та всіх інших перелічених у тексті осіб ти.богдане, виходить “пришийкобиліхвіст”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер