<

Бог на стороні України, – капелан Павло Гаврилюк з Нововолинська розповів, чому перемога обов’язково за нами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:16 | 21.04.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
2358
/ 1 коментар

У мотиваційній рубриці «Україна переможе» від інтернет-видання «БУГ» участь взяв військовий капелан Павло Гаврилюк з Нововолинська. Представник ради церков «Скинія» з 2014-го року підтримує бійців, які щоденно борються за цілісність держави.

Павло Гаврилюк впевнений у перемозі України, посилаючись на духовний принцип – «Хто з мечем до нас прийде, від меча і загине». Українці цілодобово захищають себе, рятуючи мільйони життів.

Бог осміяним бути не може, в будь-якому випадку російські загарбники погано закінчать, – наголошує капелан та закликає українців не втрачати віру.

“Закон сіяння і жнив. «Не обманюйте себе: Бог осміяний бути не може. Що посіє людина, те й пожне»”, – додав Павло Гаврилюк.

Представник ради церков впродовж років збирає волонтерську допомогу військовим та вирушає на Схід, тому, що ЗСУ надзвичайно важлива психологічна підтримка.

За українську армію йде постійна молитва від представників церкв та людей. Бог відповідає на молитву, адже біблія вчить – «Кожен хто покличе, той спасеться».

“Ми на передовій вчимо солдат, щоб самі призивали Боже ім’я. І Бог обов’язково відповідає. У будь-якому випадку Україні потрібно це пережити, тому, що усе відбувається не випадково. Я переконаний, що Бог тримає усе під контролем – Перемога обов’язково за нами”, – зазначив капелан.

Нагадаємо, більше про поїздки на Схід, місію капеланства та важливість підтримки військовослужбовців ЗСУ України дивіться у нашому відео.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер