<

У Благодатному розпочали будівництво спорткомплексу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:14 | 18.11.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Перші 800 000 гривень на облаштування спортивного майданчика у селищі Благодатне – вже освоюють. Це – кошти державного бюджету, які залучив народний депутат Ігор Гузь на соціально-економічний розвиток регіону.

На території Нововолинської школи № 8 розпочалися перші роботи з будівництва мультифункціонального спортоб’єкту зі штучним покриттям. Працює техніка. Це наймасштабніший проєкт у селищі, який реалізується за сприяння парламентаря, – інформує пресслужба Ігоря Гузя.

Ще 350 000 гривень з держбюджету на ці потреби мають спрямувати до кінця року. Депутат переконаний, що потрібно завершити розпочате, а тоді вести з урядом перемовини щодо подальшого фінансування інших проєктів у Прибужжі.

Ідея будівництва сучасного спортмайданчика виникла ще у 2008 році. Проте її втілити не вдавалося дотепер. Затягувалися й тендерні процедури через бюрократичні моменти. Щойно був визначений підрядник, стало відомо, що кошти на рахунку місцевого казначейства є, але вони заблоковані.

І ось кілька днів тому політичним рішенням уряд розблокував ресурси і тепер їх слід встигнути освоїти до завершення бюджетного року. На заваді цьому можуть стати й погодні умови.

«У Благодатному це – найбільший об’єкт нашої команди, який ми намагаємося подарувати жителям селища. Є підтримка селищної ради. Моя робота, мої пріоритети в окрузі в розбудові спортивної, дитячої, молодіжної та рекреаційної інфраструктури – вона триває», – сказав депутат.

У проєкті будівництва спорткомплексу – ще й облаштування бігових доріжок, огорожі майданчиків. 




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер