<

Благодійний марафон, вуличне освітлення та допомога ЗСУ: мер Нововолинська провів перший брифінг у 2023 році

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:32 | 19.01.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
1531
/ Коментарі відсутні

19-го січня у міській раді Нововолинська відбувся перший у новому році брифінг голови Бориса Карпуса. Він поінформував про основні напрацювання в громаді.

Різдвяно-новорічні свята. Завершились усі культурно-мистецькі та спортивні заходи у місті, які проходили у рамках різдвяного марафону на підтримку Збройних Сил України.

Загалом, вдалося зібрати понад 63 тисячі гривень. Відділ культури комунікує з військовими, щоб закупити їм необхідні речі.

Мер подякував кожному, хто долучився до Різдвяного марафону та наблизив перемогу України.

Карпус додав, що свята у громаді пройшли спокійно. Поліція, варта порядку та ДФТГ чергували та забезпечували порядок.

Освітлення. Через велику кількість звернень місцевих мешканців, вуличне освітлення почали знову вмикати. Попередньо узгодивши це з обленерго. Освітлення працюватиме вранці та ввечері на тих вулицях, де у той час немає відключень електроенергії.

У місті працюватиме ще один садочок. 16-го січня почав роботу садочок №3. У ЗДО добудовували укриття, тому роботи тривали довше, ніж в інших дошкільних закладах.

Там вклали плитку, встановили меблі, є технічна та питна вода, аптечка, ліхтарі, багато іграшок.

Усього в Нововолинській громаді працює 10 садочків і 11 ліцеїв. У яких облаштовані відповідні укриття.

Допомога ЗСУ. Продовжується співпраця з військовими. Нещодавно їм передали 90 комплектів зимової форми та бус. Це вже п’ятий автомобіль, який придбали працівники виконкому. Також захисникам відправили дрон та рації. Міська влада намагається допомагати та підтримувати всі ініціативи, волонтерські організації.

Також продовжується співпраця з благодійними фондами для забезпечення внутрішньо переміщених осіб необхідними речами, таких осіб у місті є понад 6 тисяч.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця