<

Благодійний концерт від Kozak System: нововолинці радо зустріли патріотичний рок-гурт та підспівували українські пісні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:12 | 25.04.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1302
/ Коментарі відсутні

У Нововолинськ завітав рок-гурт Kozak System з благодійним концертом на підтримку ЗСУ. Нововолинці радо зустріли виконавців популярних українських пісень та долучились до збору коштів на дрони для військових .

На заході, що відбувся 21-го квітня біля палацу культури, також провели аукціон. Переможцями лота стали місцеві волонтери, придбавши його за 10 тис. гривень. Як розповіла Катерина Варвус, тубус передадуть до Нововолинського історичного музею.

Kozak System виконали відомі українські пісні – «5 хвилин», «Така спокуслива», «Коли вона», «Хто, як не ти» та інші відомі хіти. Їх підспівували навіть маленькі шанувальники української творчості, які відвідали концерт разом з батьками.

Бас-гітарист гурту Володимир Шерстюк у коментарі інтернет-виданню “БУГ” зазначив, що це був 137 концерт від Kozak System, Нововолинськ запам’ятався своєю молодіжністю.

“Міста в Україні різні, водночас кожне таке тепле та потужне. Ми переживаємо такі часи, що необхідно єднатись, адже вся Україна чекає на перемогу”, – зазначив виконавець.

Зокрема, до події долучилось чимало відвідувачів, містяни приходили не лише з близькими, а й зі своїми чотирилапими друзями. Пропонуємо переглянути теплий фоторепортаж із запального концерту.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер