<

Благодійні ярмарки у Нововолинську: спільними зусиллями містян вдалось назбирати понад 22 тис. гривень на ЗСУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:43 | 6.07.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1343
/ Коментарі відсутні

6-го липня у Нововолинську відбулись благодійні ярмарки задля збору коштів на допомогу українським військовим. На заході мешканцям міста пропонували придбати квіти, патріотичні сувеніри, печиво та інші власноруч виготовлені вироби.

На ярмарку від благодійної їдальні «Карітас-Волинь» відвідувачі мали змогу скуштувати домашні пиріжки, хачапурі та піцу. Після проведення свята спільними зусиллями небайдужих працівників вдалось зібрати понад 22 тис. гривень.

Кошти підуть на придбання авто для наших військових, даний збір організувала депутат Нововолинської міської ради Яна Никитюк. Хлопці зможуть ефективніше працювати на бойових завданнях, наближуючи Україну до бажаної перемоги.

Попри погодні умови, захід відвідало чимало бажаючих. Разом зігрівались кавою та слухали патріотичні пісні у живому виконанні дуету «Тет-а-тет». На території була встановлена фотозона, тому дітки разом з батьками зробили безліч світлин від місцевих фотографів.

Малечі також заплітати гарні зачіски, малювали аквагрим та забавляли патріотичними кульками.

Благодійний ярмарок також діяв на стометрівці, БУГ завітав на заходи, аби поділитись з читачами атмосферою заходів, які мотивують наших вояків на фронті.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця