<

Бізнес має працювати, люди повинні заробляти кошти, а податки — сплачуватися, – мер Нововолинська про локдаун

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:24 | 11.12.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Нововолинську створена комісія з технологічно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, до складу якої увійшли і представники місцевого бізнесу. Тож усі питання щодо впровадження локдауну в місті будуть прийматися спільно з підприємцями.

На цьому наголосив міський голова Борис Карпус під час брифінгу зі ЗМІ 9-го грудня.

Він зауважив, що наразі в місті приросту захворюваності на коронавірус немає. А це основне. А щодо запровадження локдауну, то доведеться виконувати рішення Кабінету Міністрів. За словами мера, у ймовірному тексті постанови щодо посилення карантину, який планує ухвалити Уряд, немає поки нічого архікритичного.

“Ми будемо слідкувати за епідеміологічною ситуацією в місті. Наразі тенденція до росту захворювань на коронавірус нівельована. Нема великого приросту. Ми будемо обмежені у своїх діях, швидше за все, постановою Кабінету Міністрів.

У нас теж створена комісія, у яку ми включили представників бізнесу і депутатів обласної ради й разом з ними будемо приймати рішення про обмежувальні заходи.

Наскільки вони будуть жорсткими, я не знаю, але, думаю, ми зможемо знайти з підприємцями порозуміння. Я не бачу нічого архікритичного”, – наголосив Карпус.

Очільник міста зауважив, що прагне, аби цей локдаун мінімально торкнувся життєдіяльності мешканців Нововолинська. Адже на кону стоїть бюджет міста.

“Я б хотів, щоб збереглися культурні й споживацькі традиції, щоб нам потім не потрібно було коригувати бюджет. Підприємства повинні працювати, люди мають заробляти кошти, а податки мають сплачуватися. Це моя позиція”, – зазначив Борис Карпус.

Також він звернувся до нововолинців поважного віку й попросив їх максимально слідкувати за своїм здоров’ям, адже вони – в найбільшій зоні ризику.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер