<

Біля ринку муніципальна варта Нововолинська виписала водіям повідомлення про порушення ПДР

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:09 | 27.01.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
5435
/ коментарів 11

27-го січня працівниками управління муніципальної варти проведено відпрацювання Нововолинська.

Про це пишуть на фейсбук-сторінці мунварти.

Зазначають, перевірили вулицю Героїв АТО, що біля ринку, та проспект Дружби на предмет порушення ПДР водіями транспортних засобів.

Усім порушникам виписані повідомлення про порушення.

Штраф за таке правопорушення становить до 680 гривень.

Нагадаємо, з січня муніципальна варта Нововолинська може штрафувати водіїв за порушення правил паркування.




коментарів: 11
  1. Дали дурням волю. Перед тим як штрафувати нехай парковки зроблять

  2. розмітки немає, тільки дурної роботи судам накидають… я би оспорював, вирахують пару разочків збір з горе робітників, заспокоються

    • І знак зупинка заборонена видно, і пішохідний перехід не затертий, якщо не повилазили очі , також все прекрасно видно. Гузно просто комусь важно носити за собою .

  3. В нас в місті якщо розібратись то ставити авто взагалі немає де,бо дуже багато пішохідних переходів.Може меру спочатку треба зробити де можна припаркуватись а потім штрафувати!!!

    • Відкрию секрет вам! Нікуди ці штрафи муніціпалів не ідуть. Міський бюджет тільки поповнюють. Викідайте ці квитанції в смітник

  4. Все добре робить місць для паркування дійсно мало але це не привід так паркуватись попросту люди не хочуть далеко іти краще під’ду впритул де мені треба і всраці бачів когось завжди можна придумати А немає де паркуватись люди просто не шукають а для чого один стоїть другий думає а що гірше а що я лох . А мер казел не зробив мені парковки.треба муніципальній варті давати процент від штрафу щоб вони це робили не раз в рік а постійно бо одноразова вилазка на рік нічого не дасть.

    • А зупинку на вул. Героїв Ато, біля аптеки, перекрили? Ато дощі ідуть, а людям сховатись ніде!

  5. Тупе наповнення бюджету…!!! Не нашого, чійогось, все піде по карманах… В АТО, хай там порядки наводять, слідчих не хватає, квартирних крадіжок не має кому розслідувати, з наркоманією зробити також нічого не здатні…!!! А от простим людям, аж бігом, і патрульна варта, і інспектори поліції , виносили постанови на кожному кроці…!!! Це в нас в Україні рознапчдка така, від керівництва з верху, в першу чергу наповнення бюджету за рахунок населення…!!! Супер…!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер