<

Біля нового торгово-розважального центру «Forest» у Нововолинську встановили зоохатку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:51 | 14.02.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
39
/ Коментарі відсутні

Торгово-розважальний центр «Forest» на бульварі Шевченка в Нововолинську готують до відкриття і власники вже потурбувалися про тваринок, які живуть на вулиці.

Поряд з приміщенням ТРЦ помітили зоохатинку для котиків. Як розповів власник – підприємець Юрій Сиротюк, він перейняв досвід у Володимирі-Волинському.

“Підгледів ідею про зообудиночки для тварин-безхатьків та вирішив встановити біля Форесту. Хатинку виконали на замовлення. Вона буде слугувати прихистком для котиків, яких чимало бігає вулицями Нововолинська. Плануємо і надалі по місту встановити подібні. Можливо хтось хоче долучитися до ініціативи, тож волонтери можуть звертатися до мене”, – розповів Сиротюк.

Відкриття торгово-розважального центру «Forest» відбудеться незабаром. Весною сучасний комплекс із кінотеатром, магазинами, розвагами для дітей, спортзалами та закладами громадського харчування відчинить свої двері для нововолинців та гостей міста.

Нагадаємо, у Володимирі-Волинському ветеринар Альона Чеснович втілила в життя свій задум – встановлення в місті зоохатинок.

Торговельно-розважальний центр із кінотеатром невдовзі відчиниться в Нововолинську. 3Д-візуалізація проєкту




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця